Ha november 1.én együtt voltam egy lánnyal és teherbe esett,mikor kellene szülnie? Mikorra lenne kiírva?
Elvileg a terhességet az utolsó menzesz elsö napjától számolják, mert általában ezt tudják pontosan, azt nem, hogy mikor is eshetett teherbe.
Normál esetben a menzesz elsö napjától (ez a ciklus kezdete) kb 14 napra eshet nagy valószínüséggel teherbe valaki ( egyéni eltérések vannak, söt lehetséges akár a menzesz alatt is teherbeesni, csak kisebb a valószínüsége), ezért ezt veszik alapnak a számításnál.
Ezért amikor az az aktus történik, amikor terhes lett a nö, akkor már a számítás szerint két hetes terhes, amikor elmarad a menzesze, akkor meg 4.
Ez a valóságban ettöl eltérhet, de a többség esetében így van.
Ezért 40 hét a terhesség hivatalos ideje, és ennek alapján számolnak a kalkulátorok.
18 *De ha szeretnél gondoskodni a gyerekről, akkor szülés után indíthatsz apasági pert és DNS teszttel bizonyíthatod.
Szerintem ez senkit nem érdekel. Minden gyermeknek meg van a saját családja, ahová tartozik. És pénztártól való távozás után, reklamációnak helye nincs.
Bárki, bármennyire is szeretné ezt utólag módosítani.
Korábban kellett volna felébrednie egykor valakinek. Pedig ott volt az orra előtt, és gyönyörűnek mondta.
Hát igen, az ember sokszor figyelmetlen. De ez már legyen az ő baja.
Nem, nem lehet kizárni azt, hogy te lehetsz az apa, mert a "hivatalos" dátum ma van, de a szülés még várhat két hetet is.
Az egyetlen, ami kizárja, hogy te lehess az apa, az egy DNS teszt, ami negatív.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!