Novemberbe nem jött meg így csináltam egy tesztet. Ami bizony pozitív volt. Sajnos mire a kapott időpontra mentem volna orvoshoz elkezdtem vérezni. Elvetéltem ezt a hcg is bizonyította, hogy volt baba? .
Bocsi de semmit sem értek. Mekkora terhességet állapított most meg az orvos?
Mi a kérdés egyáltalán?
Miért fontos h novemberben terhes voltál e?
Most vagyunk méret alapján 8 hetesek. Mivel 12 napig véreztem így nem voltam együtt a párommal. És lelkileg sem voltam a toppon..és nem kaptam normális választ az orvosoktól, a méretet még megmagyarázta de a hcg -t nem tudta.
Vetéléskor kimutatták a vérembe. Egy hét múlva már nem volt. Így lehet karácsony után fogant ..ahhoz pedig nagy a baba.
De nem is rágom ezen magam inkább örülök neki és kész. Köszönöm a válaszokat.🙂
Azt, ugye, tudod, hogy a terhesség korát nem a fogantatástól, hanem az azt megelőző menstruáció első napjától számolják, illetve nagyon szabálytalan ciklus esetén vagy a középidőtől eltérő időben történő peteérés esetén onnan számolnak vissza kb. 2 hetet? Vagyis amikor megfogan a baba, már kb. két hetes terhes vagy... :)
Én sem értem pontosan, amit leírtál, de szerintem itt lehetett valami gubanc... Így már stimmel a dolog?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!