6+1 napos vagyok es meg mindig csak megvastagodott 14 mm mehnyalkartya lathato? Van meg remeny?
Figyelt kérdés
5+3 voltam mar vizsgalaton mert fajdogal neha a hasam alja es feltem hogy valami baj van, akkor sem lattak semmit csak megbastagodott mehnyalkartyat 10 mm est. Ma voltam ujra es meg mondig nem latszik mas... azt mondta a doki ha jovoheten sem lat semmit missed abb lesz belole. :( vagy pedig nagyon korai meg a terhesseg es amiatt nem latszi... juni 8 volt az utso menstruaciom, a peteerest minden honapban ereztem ezelott de most kivetelesen nem...sajnos. nagyon aggodom elso baba lenne ,nagyon szeretnenk... mar felek viszameni egy het mulva hogy megmutenek. Inkabb megkerdeznek meg egy orvost.. a nem vart menstruacio utan csak 5 nappal lett halvany ppzitiv a teszt . Vettek vert a multheten 5+2 volt Hcg de keves azt mondta az orvos ma vettek ujra meg nincs eredmeny es megsem mondjak csak hetfon.. szerintettek van remeny?2020. júl. 20. 12:01
11/14 A kérdező kommentje:
Ha valakit erdekel mi tortent. Ra par napra elveteltem , es kijott belolem egy majdnem 3 cm valami.. nem tudom hogy nem vettek eszre..
2020. júl. 21. 17:53
12/14 anonim válasza:
Ne haragudj, de a kérdést tegnap írtad ki, akkor hogy vetéltél el rá pár napra?
Sajnálom, ami történt.
Kiürült magától?
13/14 A kérdező kommentje:
Igen Hetfon voltam orvoshoz akkor sem lattott semitt ahogy a kerdesben is van.. aztan tegnap elkezdtem verezni ,szinte omlott a ver..bementem az ugyeletre es mondtak hogy ez veteles aztan ahogy hazajottem megtoroltem magam es a wc papiron lattam egy rozsaszin kis burkot ami majdnem 3 centi nagy volt... bem tudom hogy nem vettek eszre meg a tegnap sem az ultrahangon.. meg verzek , jovohet csutortokon kell mennem vizsgalatra ,hogy kiurult e. Nagyon nehez, hisz nagyon vartuk 😓
2020. júl. 22. 08:46
14/14 A kérdező kommentje:
Azert irtam , hogy ra par napra mert osszefolynak a napok.. inkabb az esemenyek hatasa alatt vagyok ,mintsem a napokat figyeljem... valahogy most nem megy sajnalom . Nem volt szandekos 😥
2020. júl. 22. 08:52
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!