Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Nem merem elmondani a barátnőm...

Nem merem elmondani a barátnőmnek, hogy sikerült, mert nekik nem. Hogyan viselkedjek, mit mondjak?

Figyelt kérdés
Nekünk gyakorlatilag azonnal sikerült, ráadásul nem is első baba, nekik pedig évek óta nem, lombikoznak is. Nem merem elmondani neki, pedig nagyon szeretem, jó barátok vagyunk régóta, és tudom, hogy velem örülne, de olyan igazságtalan az egész. Muszáj lesz elmondanom valahogy, nyilván, de nem tudom, hogyan és utálom, hogy rosszul fog neki esni.

2020. júl. 19. 11:00
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
88%
Egy mód van. Letéped a ragtapaszt. Elmondod neki és te nem város, hogy ő örüljön. Ha kiborul, akkor se sertodj meg. Kb ennyi. Ha jól fogadjak gyorsan váltsatok témát.
2020. júl. 19. 15:35
 12/12 anonim ***** válasza:
100%
Mi évek óta várjuk a babát, a legjobb barátnőmnek meg a 2. hónapban összejött simán. Láttam rajta, amikor elmondta, hogy félt a reakciómtól, de tényleg őszintén örültem neki, hiszen nekik a világon semmi közük nincs az én betegségemhez. Azóta is boldogan megyek át hozzájuk, ha már nekem nem adatott eddig meg, legalább az övével babázhatok alkalmanként. Szóval ha jó barátnők vagytok, mondd el neki simán, nem lesz baj.
2020. júl. 19. 15:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!