Tenyleg elvarhato lenne, hogy 25 hetes terhesen ugy viselkedjek, mint aki nem is terhes?
Nem terhesen dőlök ki 10-11-kor és alszom is, a terhességeim elején akár 8-kor is elaludtam, ha fáradt volram. A 20. hét körül ez elmúlt, visszatértem az eredeti ritmusomhoz.
Az tuti, hogy nem ugrálnám végig a lagzit félidősen, de egy napot kibírnék.
Szerintem meg igenis hivatkozhatsz rá. Talán nem volt a legjobb ötlet most intézni egy lagzit, mert ha valami bajod lesz az egész estés "ugrálástól", akkor persze majd mindenki mossa kezeit, viszont te viseled a következményeket. Én biztosan nem kockáztatnék. És nem, a fáradtsággal sem kell semmit csinálni, ez egyénfüggő terhesség alatt, egyetlen orvosság van rá: a pihenés. Nem értem, hogy ha már 10-kor "kidőlsz", mi a fenét csinálsz még éjfélig. Nem csoda, hogy másnap is fáradt vagy, ha nem pihensz annyit, amennyire szükséged van most.
Én 20 hetes vagyok, és sokszor délután/kora este olyan álmosság jön rám, hogy a kanapén elalszom.
És igen, a 2. gyereknél valószínűleg nem mi szabjuk meg, mennyit pihenünk, de az 1-nél, amikor megtehetjük, annyit kell pihenni, amennyit csak lehet. Nekem ez a véleményem.
Nekem az a véleményem, hogy szép kis párod van. Marhára szerethet. Úgy hangzik, mintha elege lenne a terhes tüneteidből és ezt a tudtodra is hozza. Most kéne melletted állnia a bajban, pont erről fog esküt tenni...
Mindenkire másképp hat a terhesség. Egy kívül álló, aki életében nem volt még terhes, fogalma sincs róla. Vannak akik tünetmentesen végig viszik a terhességet, és vannak, akiknek igenis vannak mellékhatásai.
Egyébként se meglepő, ha az ember 10 órakor álmos, fáradt.
Világosítsd már fel a párodat, hogy egy életet formálsz a méhedben, és ez igen leterhelő meló. Olvasson kicsit utána a témának. Meg arról is nyomhatnál a kezébe egy könyvet, hogy hogyan támogassuk a szerelmünket terhesség alatt....
Máskor is ő akarja megszabni az élettani folyamataidat, és hogy hogyan viselkedjél?
Ez kontrollmániás, eddig hogy nem vetted észre?
Mikor lesz az eskuvo?hany hetes leszel?
En a 3.terhessegem alatt voltam folyton almos.szinte minden nap aludtam ebed utan.
Parodat vidd el az orvosodhoz,es kerdezze meg tole,hogy mit szol az otletehez,miszerint vegig kell ugralnod az eskuvot.
A rokonokban meg remelhetoleg van annyi,hogy figyelembe veszik,hogy terhes vagy.es nem maradnak hajlaig bulizni.
A mi eskuvonk akkor volt,mikor az elso 1 hos volt.este 10 kor vege volt a "bulinak" (amugy is szuk csaladi korben volt) nagymamam,es anyukam valtottak egymast a gyerkocnel.etetni pedig feljartam(a hazunk alatti etteremben volt a vacsora)
Egy ev mulva tartottunk egy pot bulit,akkor mar nagyobb tarsasaggal,es hajnalig.
Mindenki felfogta,hogy az 1 hos gyerek mellett nem bulizunk reggelig,es csak szuk csaladi korben lesz az eskuvo.
Nekem pl a pot "eskuvon" volt rendes mennyaszonnyi ruham,akkor volt ott hivatasos fotos.
Es igen,eltolhattuk volna az egesz eskuvot egy evvel,de nem tettuk.jo volt ez igy.
Parod erdekes ember lehet.ot is ki kell szolgalnod amiert terhesen otthon vagy?
Biztos hozzá akarsz menni? Elég érdekes ember lehet a párod.
Miért kéne egész este ugrálnod? Egyébként sem értem ezt a terhesen esküvőzést,nem ez a legfontosabb ilyenkor.
De ti tudjátok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!