Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Tenyleg elvarhato lenne, hogy...

Tenyleg elvarhato lenne, hogy 25 hetes terhesen ugy viselkedjek, mint aki nem is terhes?

Figyelt kérdés
Tudni kell rolam, hogy miota terhes vagyok, este 10 korul mar kidolok (persze ejfel elott meg nem fekszunk) es eleve sokkal faradtabb vagyok, mint korabban. Nemsokara lagzink lesz es paromtol megkaptam, hogy ezzel a faradtdaggal kell csinalni valamit, a lagzin se lehetek faradt. Ott egesz este ugralnom kell majd, es ha hajnalban az utolso vendeg is elment, majd akkor johetunk csak el. Meg ott ugyse hivatkozhatok arra, hogy azert vagyok faradt, mert terhes vagyok.
2017. febr. 12. 22:43
1 2 3
 21/21 anonim ***** válasza:
67%

"Meg ott ugyse hivatkozhatok arra, hogy azert vagyok faradt, mert terhes vagyok."

Ezt hogy érted? Úgy hangzik, mintha titkolnátok a terhességet a násznép előtt, vagy rosszul értelmeztem? Egyébként meg tök normális, hogy fáradékony vagy, én is az voltam. Ha már leszerveztétek az esküvőt és a lagzit, akkor legyen arany középút. Kevesebbet táncolsz, inkább üldögélsz, fölrakhatod a lábadat egy székre,esetleg kihagyjátok a menyecske táncot stb. Ha meg nagyon elfáradsz, én semmi kivetni valót nem találok abban, ha hamarabb haza mész. A férjednek is meg kell értenie ezt. Ha iszonyú fáradtan, rossz kedvűen húzod végig az egészet, attól egészségügyi problémák is lehetnek. Has keményedés, vizes boka, fájó hát. Komolyan ezt szeretné a feleségének és gyermeke anyjának, csak mert így "illik2?

2017. febr. 13. 11:23
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!