Tenyleg elvarhato lenne, hogy 25 hetes terhesen ugy viselkedjek, mint aki nem is terhes?
Hát sztem se normális, ahogy a párod áll a dolgokhoz a terhességed alatt.
Nekem 10 év van a 2 terhességem közt... És hatalmas különbség!
Az első hónapokban álomkóros voltam, hiába volt meg a napi feladatom.
Aztán a 20dik hét környékén jobb lett, de akkor meg a méhszájat részben fedő méhlepény miatt nem "ugrálhattam"...
KB. 24dik héttől visszajött a fáradtság, álmosság... Pedig reggel fitten kelek... Teszem a dolgokat, de így is majd minden nap alszok délután 2 órát.
34 hkm
Egy b.nkó a majdnem férjed.
Nekünk most lesz március elején az esküvő. Két gyerekkel,a pici akkor lesz 5hónapos. Terhes nem vagyok még ugyan,de 12-kor lesz az esküvő,utána a lagzi,ami végülis szűk körben kajálás. Este max 6-kor jövünk haza. Nem érdekel ki mit gondol,a gyerekeknek ágyban a helye,mivel a mi esküvőnk,had döntsük már el mi,hogy meddig akarunk maradni.
Én a második terhességemnél pl végig rosszul voltam,úgy dolgoztam 60km-re innen ,reggel 4órási keléssel. Este már fél9-kor aludtam. És most is alszom már fél10-kor. Nem fogok senki kedvéért hajnalig fenn lenni. És valahogy a páromnak is ez normális.
Jaj.
Hát a lagzi, mármint az ugrálós, ereszd el a hajamat, egész éjjel táncolós nem biztos, hogy a legjobb ötlet ebben az esetben.
Mindenki végig akar majd ráncigálni, pörgetni egész éjjel, hajnalig??
Mindenki másképp éli meg a terhességet, van, aki hegyet mászik meg bringázik és aerobic óráról viszik el szülni, de van, aki nem aktív, mert álmos, fáradt, stb.
Azonnal tisztáznám a vőlegénnyel, hogy az esküvőn majd azt és annyit csinálok, amit úgy érzem, hogy bírok és ebbe nem engedek beleszólni senkinek.
Kit érdekelnek a rokonok, a babád egészsége a legfontosabb most!!
Mikor lesz a lagzi? Hány hetes leszel akkor? Biztos jó ötlet volt ilyen későre tervezni nagy pocakkal? Vagy ha igen, akkor tényleg csak egy szűk családi kör kellett volna egy vacsorával. Normális, hogy fáradt vagy
Én pont az elsővel nem voltam. Most a második terhességemnél sokkal fáradtabb vagyok. Úgy intézem a dolgaimat, hogy délután egy órát én is alszom a lányommal. És este is hamarabb elalszom, mint korábban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!