Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Tenyleg elvarhato lenne, hogy...

Tenyleg elvarhato lenne, hogy 25 hetes terhesen ugy viselkedjek, mint aki nem is terhes?

Figyelt kérdés
Tudni kell rolam, hogy miota terhes vagyok, este 10 korul mar kidolok (persze ejfel elott meg nem fekszunk) es eleve sokkal faradtabb vagyok, mint korabban. Nemsokara lagzink lesz es paromtol megkaptam, hogy ezzel a faradtdaggal kell csinalni valamit, a lagzin se lehetek faradt. Ott egesz este ugralnom kell majd, es ha hajnalban az utolso vendeg is elment, majd akkor johetunk csak el. Meg ott ugyse hivatkozhatok arra, hogy azert vagyok faradt, mert terhes vagyok.
2017. febr. 12. 22:43
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
41%
En pl 28hetesen házasodtam. Tàncoltam, semmi bajom nem lett. Nem ugraburáltam, csak làjtosan. De igy eleg nagy hulyeseg volt lagzit tervezni. Na mindegy.. A lagzi erejèig vegyèl magadon erőt!:) kitartas.
2017. febr. 13. 07:24
 12/21 anonim ***** válasza:
54%

Hát sztem se normális, ahogy a párod áll a dolgokhoz a terhességed alatt.

Nekem 10 év van a 2 terhességem közt... És hatalmas különbség!

Az első hónapokban álomkóros voltam, hiába volt meg a napi feladatom.

Aztán a 20dik hét környékén jobb lett, de akkor meg a méhszájat részben fedő méhlepény miatt nem "ugrálhattam"...

KB. 24dik héttől visszajött a fáradtság, álmosság... Pedig reggel fitten kelek... Teszem a dolgokat, de így is majd minden nap alszok délután 2 órát.

34 hkm

2017. febr. 13. 07:26
 13/21 anonim ***** válasza:
84%

Egy b.nkó a majdnem férjed.

Nekünk most lesz március elején az esküvő. Két gyerekkel,a pici akkor lesz 5hónapos. Terhes nem vagyok még ugyan,de 12-kor lesz az esküvő,utána a lagzi,ami végülis szűk körben kajálás. Este max 6-kor jövünk haza. Nem érdekel ki mit gondol,a gyerekeknek ágyban a helye,mivel a mi esküvőnk,had döntsük már el mi,hogy meddig akarunk maradni.

Én a második terhességemnél pl végig rosszul voltam,úgy dolgoztam 60km-re innen ,reggel 4órási keléssel. Este már fél9-kor aludtam. És most is alszom már fél10-kor. Nem fogok senki kedvéért hajnalig fenn lenni. És valahogy a páromnak is ez normális.

2017. febr. 13. 08:06
 14/21 anonim ***** válasza:
82%
Nem vagyok terhes. De mar van gyermekem. De......mindennap fel 9 kor fekszunk es fel 6 kor kelunk. Ha mar most ilyen a pasid en hozza nem mennek az tuti!!! Nekem jobb ha kipihenem magam es nem vagyok hisztis faradt egesz nap....kicsit el van kalibralva a pasid.....
2017. febr. 13. 08:21
 15/21 anonim ***** válasza:
71%

Jaj.

Hát a lagzi, mármint az ugrálós, ereszd el a hajamat, egész éjjel táncolós nem biztos, hogy a legjobb ötlet ebben az esetben.

Mindenki végig akar majd ráncigálni, pörgetni egész éjjel, hajnalig??

Mindenki másképp éli meg a terhességet, van, aki hegyet mászik meg bringázik és aerobic óráról viszik el szülni, de van, aki nem aktív, mert álmos, fáradt, stb.

Azonnal tisztáznám a vőlegénnyel, hogy az esküvőn majd azt és annyit csinálok, amit úgy érzem, hogy bírok és ebbe nem engedek beleszólni senkinek.

Kit érdekelnek a rokonok, a babád egészsége a legfontosabb most!!

2017. febr. 13. 08:47
 16/21 babyboom567 ***** válasza:
87%
ESte 10 már kidőlsz? akkor jól bírod,ugyanis én kb már délután 3tól aludtam mindig reggelig.Én 7 hetes terhes voltam az esküvőnkön,egyáltalán nem volt ugrálás,csak egy ebéd.Alapjáraton nem szeretem az összejöveteleket.25 hetesen már a férjem segített csomó mindenben,cipő,zokni felvétele stb.JAh és mivel délelőtt dolgoztunk,én viszont délutánonként (reggelig )aludtam,ő vitte a háztartást,és egy szava sem volt.Nemvárta volna el,hogy hajnalig ugráljak.
2017. febr. 13. 08:48
 17/21 A kérdező kommentje:
Köszönöm, hogy ilyen sokan írtatok. Ezért is voltam kíváncsi a véleményekre. Alapjáraton figyelmes velem, jól meg is vagyunk, és ha már jön a baba, legyen esküvő is így 9 év után. Ez oké is. De én amúgy se vagyok az a lakodalmas "típus", nem szeretem az ilyen jellegű bulikat, felhajtásokat. Én egy családi vacsorával simán beértem volna. De most úgy néz ki, vagy 80 fős lagzi lesz. Mert ők aztán minden távoli, ezer éve nem látott rokont meghívnak a családjukból. Az én részemről kb. 10 fő lesz. És mikor tegnap mondta, hogy ezzel a fáradtsággal kezdjek addigra valamit, a fejéhez is vágtam, hogy "nehogy már megvárjam majd, hogy a 80 emberből az utolsó is elmenjen hajnalba, nem én akartam 80 fős lagzit!". Húzós lesz az a napunk, kora reggeltől talpalunk egyik helyről a másikra, tuti nem fogok jó képpel bulizni hajnalig. Természetesen eszem ágában nem lesz majd éjfélkor lelépni, de ha a menyecsketánc után össze akarok esni a fáradtságtól, miért ne jöhetnék én el?! Nappal egyébként elvagyok én, de este tényleg hamar elálmosodom. Persze ettől függetlenül nem fekszem le korábban (filmezünk, ő még megnéz ezt-azt a gépen, addig én is netezek), de azért olyan 10 órától már tényleg érzem, hogy nyűgös vagyok és semmire nincs már energiám... Aztán vannak napok, amikor amúgy is fáradékonyabb vagyok (időjárás talán?), de végtére is, terhes vagyok, most még megtehetem, hogy pihenek. Gyerek mellett majd úgyse lesz rá lehetőségem. Egyébként nappal soha nem alszom.
2017. febr. 13. 09:12
 18/21 anonim ***** válasza:
55%
Mi az hogy ők mindenkit meghivnak? Az a rokonom,aki meghiv valakit,akut mi nem,az nem jöhet el az esküvönkre. Majd mi,akit akarunk,azt hívjuk meg. Nekem is van millió rokonom,páromnak is akad,mivel apjának 6testvére is volt,mégis velünk együtt leszünk 27-en ebbe a mi két gyerekünk és a húgom is benne van.
2017. febr. 13. 09:19
 19/21 anonim ***** válasza:
81%

Mikor lesz a lagzi? Hány hetes leszel akkor? Biztos jó ötlet volt ilyen későre tervezni nagy pocakkal? Vagy ha igen, akkor tényleg csak egy szűk családi kör kellett volna egy vacsorával. Normális, hogy fáradt vagy

Én pont az elsővel nem voltam. Most a második terhességemnél sokkal fáradtabb vagyok. Úgy intézem a dolgaimat, hogy délután egy órát én is alszom a lányommal. És este is hamarabb elalszom, mint korábban.

2017. febr. 13. 10:10
 20/21 anonim ***** válasza:
81%
Úgyhogy gyerek mellett is lehet pihenni ;)
2017. febr. 13. 10:11
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!