Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Hogyan viselkedjen egy tizenéves?

Hogyan viselkedjen egy tizenéves?

Figyelt kérdés
Ide írjatok le minden gondolatot , hogy szerintetek mit kéne és mit nem kéne csinálnia egy tininek ? Szerintetek hogyan kellene viselkedniük?
2018. júl. 17. 23:01
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Nem mindegy hogy a tizeneves melyik reszeben? 11-12? 16-18?
2018. júl. 17. 23:47
 2/6 anonim ***** válasza:
100%

Ez így értelmezhetetlen kérdés. Nem lehet öt mondatban leírni, hogy kellene viselkedni - nem csak tinire levetítve, senkire. Milyen szituációban? Hol? Milyen élethelyzetben? Kivel szemben?

Vagy mire gondolsz? Hogy ne igyon, ne drogozzon? Mert ez gondolom evidens, hogy nem kéne. Ne bulizzon? Miért ne? Ha megbízható, okos, és nem az atom lerészegedés a “buli”, akkor miért ne bulizhatna? Ha arra gondolsz, hogy 11 évesen sminkelnek a lányok, az a mi generációnknak furcsa (27 vagyok, én 11 évesen még vígan rendezgettem a Barbie házam), de nekik már ez a normális ha tetszik nekünk, ha nem. Azon lehet vitatkozni, hogy erről ki tehet és hol siklanak el a dolgok, de ez önmagában értelmezhetetlen, hogy hogy “kéne” viselkednie egy tizenévesnek.

2018. júl. 18. 07:19
 3/6 A kérdező kommentje:
Ja igen inkább arra lennék kíváncsi , hogy családi körben hogyan kéne és inkább 15-18 között.
2018. júl. 18. 08:47
 4/6 anonim ***** válasza:
100%
Továbbra is érthetetlen, mit szeretnél tudni
2018. júl. 19. 12:31
 5/6 anonim ***** válasza:
Masztizniuk kell
2018. júl. 22. 18:32
 6/6 anonim ***** válasza:
Tisztelettudóan, civilizáltan...? Nem tudom.
2018. júl. 29. 22:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!