Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Nem lesz baja a babának? Mit...

Nem lesz baja a babának? Mit tehetnék?

Figyelt kérdés

Már 1 hete nagyon köhögök, nem akarok kimenni ebből a megfázásból. De a védőnőm azt mondta ne szedjek gyógyszert!

De aggódom nem lesz-e baja a kicsinek!!

25 hetes kismama

2008. nov. 25. 20:03
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Igyal mezes, citromos (igazi citrom, nem le)teat, egyel csak mezet, es gozoljel ugy, hogy fozzel kamilla teat, hajolj a forro tea fole, takard le a fejedet torolkozovel! Szivd be a kamilla gozet, izzadsz, nagyon jo!
2008. nov. 25. 20:09
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
Én pont ma voltam dokinál én is megfáztam de én még csak a 6. hétbe vagyok. Nekem azt mondta a dokim, nem szabad a kamilla gőz fölé hajolni mert bedurranhat az orrnyálkád, inkább csak a kezeddel legyezd magad felé a gőzt! Ezt én se tudtam idáig és doki szerint a sós víz sokkal jobb mint a kamilla! Szerintem próbáld ki!
2008. nov. 25. 20:45
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
Jah és én kaptam calcium pezsgőtablettát c vitaminnal, nekem bejött, ma reggel voltam de már kezdem jobban érezni magam. Nem húz a fejem egész nap. 2. voltam
2008. nov. 25. 20:46
 4/7 anonim ***** válasza:
100%
A kicsinek nem lesz baja, inkább magaddal foglalkozz, nehogy görcseid legyenek. Durván méz, citrom magában és terhesvitamin. Megyógyulsz hamar, a babának nem lesz baja, sok pihi és a lényeg, láz ne legyen, mert az csinálhat bajt. ha lázad lenne, Panadolból bevehetsz.
2008. nov. 25. 23:58
 5/7 anonim ***** válasza:
100%
Teljesen igaza van a védőnőnek, a betegséggel többet ártasz, mint a gyógyszerrel. A kamillatea pedig méhösszehúzódást okozhat, tehát nagyon kell vigyázni a gyógynövényteákkal.
2008. nov. 26. 07:54
 6/7 anonim ***** válasza:
50%

Szia!

Vigyázz ne hogy lázas legyél, mert vetélést okoz!

Inkább vegyél be egy panadolt vagy algopyrint.

Gyógynővényekkel se kísérletez!

Inkább a sós vízzel próbálkoz!

Jobbulást!

27 heteske

2008. nov. 26. 08:56
 7/7 anonim ***** válasza:

Vagy egy fekete retket, jol most meg, vagd kette tedd egy kis talba, es ontsd le mezzel.Hagyd allni nehany orat es az kiengedi a levet. A mezes feketeretek le jo a kohoges es megfazaa ellen. Nagyon nem joizu, de hatekony.

Amsik...egy fej fokhagyma (nem csak egy gerezd) osszezuzod, mezet ra...kicsit allni hagyod...es megeszed. Na ennel rosszabbat meg nem ettem, de hatasos. Igaz olyan szagod lesz egy ket napig mint egy nagy szatyor hagymanak :) de bevalik.

Udv 28 hetes pocakos

2008. nov. 26. 12:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!