Eléggé felzaklattam magam, mit tehetnék? 20 hetes vagyok, ártok ezzel a babának?
Én is megnéztem egy ilyet, bár én nem akartam elvetetni. Valóban borzalmas. Szerintem sokkal több embernek kellene látni, mi is az. De nem hiszem, hogy ártottál vele! Gondolj arra, milyen jó, hogy máshogy döntöttél. Próbálj valami kellemesre gondolni. Például a babára. Engem az mindig felvidít.
Boldog babavárást!
Szia! Írd meg légyszíves annak az oldalnak a nevét ! Egy barátnőmet talán így sikerül lebeszélnem az abortuszról !!!
Köszönöm!
www.grain.hu/emlek.htm
szia
ezen az oldalon van egy ilyen film hát elég szörnyű ha ezt megnézi a barátnőd biztos hogy megtartja a babát a jobb oldalán van egy link amire kattintva lehet egy videót megnézni
én már két szülésen és 3 vetélésen vagyok túl úgy haltak el a babáim a harmadikat tervezzük de én most jöttem vissza wc-ről mert hánynom kellett
nem tudom hogyan tudsz megnyugodni a pici babádra nagyon vigyázz és légy nagyon boldog vele annnak ellenére hogy nem akartad szerintem menj el sétálni és akkor talán megnyugszol egy kicsit
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!