Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Mitől keményedik be a hasam...

Mitől keményedik be a hasam néha? Mit tehetnék ellene? Ne lesz baja a babának? 13 hetes vagyok.

Figyelt kérdés
2008. nov. 28. 07:14
 1/3 anonim ***** válasza:
Nekem is nagyon keményedik, bár nekem csak a 20. héttől kezdődött. Magnéziumot kell rá szedni, az valamit segít, meg sokat kell feküdni. Akkor van gáz, ha már görcsöl is, akkor azonnal dokihoz kell menni. Vigyázz magadra! Minden jót!
2008. nov. 28. 08:28
 2/3 anonim ***** válasza:
en vasärnap leszek 12 hetes,es nekem ha sokat ällok vagy egy kicsit megeröltetem magam,akkor szokott tök kemeny lemmi a hasam.ilyenkor lefekszem,vagy leülök egy pär percre,es jobb lesz.me ,mint ahogy az elöttemlevö is irta,a magnezium is jo.
2008. nov. 28. 09:33
 3/3 anonim ***** válasza:
Nekem is sokat keményedik, szinte minden estére. Továbbá ha sokat állok, megyek. 14 hetes vagyok, de már egy pár hete tapasztalom. Azt mondják, ilyenkor pihenni kell.
2008. nov. 28. 11:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!