Beteg babát kell megszülnöm. Hogy dolgozzam fel? Félek!
Sziasztok!
Kiderült, hogy beteg a baba és nem élne szülés után, ha kihordanám. Teljesen kétségbe vagyok esve. Előtte volt spontán vetélésem, ezzel a terhességgel is sok probléma volt. Vérzések például.
Az utóbbi időben rengeteg csapás ér, és most ez is.
Nagyon félek, hogy mennyire fog fájni. Ilyenkor már meg kell szülni ugye? Más hogy tudott több kudarc után esetleg új babát vállalni? Én úgy érzem most, hogy soha többet.
15 hetes vagyok.
ASajnálom ami történt,kitartast kívánok.
Én úgy tudom, hogy 16 hetes korig még abortusszal szakítjak meg a terhességet, ha a magzat állapota indokolja.
1.Szerintem abortusszal még meg lehet szakítani a terhességet.
2.Tévedhetnek,hogy beteg a magzat.
Egyébként milyen betegsége lenne?
Nekem pár hete derült ki a genetikai ultrahangon, hogy beteg a babánk. :(
Pontosan 13 hetesen szakították meg a terhességet. Én már szültem,de ennek ellenére felhelyeztek 2 órára tágító pálcát és utána altatásban átestem a beavatkozáson.
Én már másnap azon agyaltam,hogy mit kellene tennem,hogy soha többé ilyen ne forduljon elő!
Rendeltem mindkettőnknek csomó vitamint és èletmódot váltottunk ètkezèsben. Lehet semmi értelme,de engem nyugtat.
Ez előtt volt két missed ab-om.
A harmadik meg beteg lett volna. (Nyitott gerinc)
Tudom milyen szörnyű ez!
Kitartást kívánok!
Nálatok mi a gond a babával?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!