A terhesség során nehéz légzés?!
Figyelt kérdés
14. hetes kismami vagyok. Nem nagy a pocakom. Tegnap vacsora után az autóban éreztem, hogy alig kapok levegőt, beszélni is nehéz volt. Később pedig bal oldalon kicsi szurkálást és zsibbadás szerűséget éreztem, a bélben, de csak pár másodpercig. Ez jelenthet gondot a babára? Ugye nem kapott attól kevesebb oxigént? :( orvoshoz csak 2 hét múlva megyek2020. júl. 12. 07:41
1/2 anonim válasza:
Nagyon sokan kuzdenek nehez legzessel, leginkabb a vege fele, de van hogy koran mint pl te.
En is az eleje ota kuzdok ezzel es meg asztmas is vagyok amivel meg nehezebb, es egyre erosodik ahogy mulnak a honapok es no a pocak.
De szerintem ez normalis.
Nekem eddig nem volt semmi baj a babaval emiatt.
2/2 anonim válasza:
A babának nem lesz ettől baja, ennyitől nem kell mindjárt beparázni. Sajnos ahogy növekszik a méh, néha van ilyen. Ráadásul nekem akkor van ilyen tünetem, amikor több cukrosat eszek, nem ettél véletlenül sütit is vagy ilyesmit? Vagy sok szénhidrátot a vacsorában? Mert akkor arra érdemes figyelni. Én nagyon visszavettem abból, mert a 120 perces cukrom 7.2 volt, de azóta soha semmi ilyen bajom nincs. 28hkm
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!