9 hetes kismama vagyok es nehezen kapok levegot, legszomjam van. Tippek?
Figyelt kérdés
Terhessegem ota van ez a tunet, es nem ertem miert.. ha elkezdodik 2-3napig alig kapok levegot, ugy erzem nem tudok eleg nagy levegot venni hogy eleg legyen.. Azt hittem csak akkor van ha tul sokat dolgozom, de tegnap elott pihenes kozben kezdodott..2016. ápr. 15. 18:42
1/8 anonim válasza:
Nekem az eleje óta időszakosan előjön, de úgy vettem észre, hogy nálam gyakrabban előjön, ha rágondolok... Pl most is, hogy elolvastam a kérdést valahogy nem elég az a levegő, amennyit be tudok szívni :D Szóval nálam az jött be, hogy megpróbálok nem gondolni rá, volt, hogy hetekig nem is jött elő :) Amúgy nem vált be rá semmi praktika, neten is csak az idősebb terhességnél találkoztam vele
(12 hkm)
2/8 A kérdező kommentje:
Az kellemes :D orvos neked semmit nem mondott?? Vagy nem is kerdezted? :/
2016. ápr. 15. 20:15
3/8 anonim válasza:
Nekem is volt, szédültem is, egy kis séta v bolt után ugy éreztem lefutottam a maratont, nem kapok levegőt. Beszélni és menni egyszerre nem.is tudtam. Nekem vérszegénység okozta, vasat kaptam, javult a helyzet, aztán megszünt.
4/8 anonim válasza:
Nekem is volt ilyen a terhességem elején. Én lelki okora fogtam, mert amikor édesanyám meghalt 10 éve akor is hónapokig így fulladtam. Akkor kivizsgáltattam magam és smmit sem találtak. Szedtem asztmagyógyszert, kaptam spray-t de semmi javulás. Utólag jöttem rá, hogy ez inkább lelki dolog. Gondolom tudat alatt feszült voltam a terhesség miatt és ezért jött elő. Próbáltam elterelni a figyelmemet róla és kb. a 3. hónapban elmúlt- Azért említsd meg az orvosodnak! [link]
5/8 anonim válasza:
Nem kérdeztem az orvost, mert szerintem nincs fizikális oka. Vérképem tökéletes, baba szépen fejlődik. Eh injább mint írtam lelki eredetű lehet, hogy annak milyen háttere lehet, nem tudom, nálam csak előjön ha rágondolok amióta terhes vagyok :)
6/8 A kérdező kommentje:
Azt mondta nekem a doki menjek kardiologiara meg h vizsgaltassam ki nehogy baj legyen mert van egy autoimmun betegsegem ezen kivul sajnos.. :/
2016. ápr. 16. 10:03
7/8 anonim válasza:
Így más, ha ilyen mértékű betegséged van, így nem is mondom, hogy jó, vagy rossz, tényleg érdemes utánajárni, mert nekem pl semmi bajom, így ezért nem aggódok!
8/8 A kérdező kommentje:
Nem tudom kapcsolatba hozhato-e a ketto mert izuleti betegsegem van .. szoval azt gondolnam hogy nem .. de azert kivizsgaltatom :)
2016. ápr. 16. 23:55
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!