Terhessegi nehezlegzes kezelesere valami tip? +asztmas vagyok. Koszonom.
Figyelt kérdés
Az asztmamat gyogyszerekel, kezelesel, jol tudom kontrolalni, de eleg eros gyogyszereket szedek ra mert sulyos asztmam van.
A terhesseg alatt viszont az elejetol erosodot a nehez lezes, es ahogy telnek a honapok egyre inkabb.
18 hetbe vagyok, es mar most felek hogy milyen lesz a vegere.
Amit hasznalok asztmara kezelest abbol a legerosebb 500mg os a sprem, nem tudom jobban fokozni, es igyis nehezen veszem a levegot.
2020. jún. 25. 20:14
1/3 anonim válasza:
A szülés. Viccen kívül. A baba egyre nagyobb, minden belső szervet nyom, köztük a tüdőt is. Erre nem létezik kifejezett csodaszer. Legyél minél többet neked kényelmes pózban, és türelem! :)
2/3 anonim válasza:
Szülésre tippelek én is. De ha rosszul vagy, akkor kérjél orvosi segítséget.
3/3 A kérdező kommentje:
Koszonom😊
Ma jobb szerencse, naponkent valtozik.
2020. jún. 26. 08:04
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!