Izabella220 kérdése:
Kinek volt nehézlégzése terhesen? Én igaz csak 21 hetes vagyok, nem is biztos h a terhességből adódik ez, de volt valakinek hasonló?
Figyelt kérdés
2020. ápr. 29. 16:54
1/6 anonim válasza:
Amikor már nagy pocim volt a harmadik trimeszterben, akkor már volt, hogy nehezebben kaptam levegőt. Óriás babám miatt nem volt már elég helye a tüdőmnek :D
2/6 anonim válasza:
Nekem az elejétől kezdve légszomjam volt/van. Most vagyok a 16 hétben,és néha még most is. A védőnő először arra gyanakodott hogy vashiány,de a vérvétel szerint nincs vashiányom. Úgy hogy nálam szimplán csak terhességi tünet. Lehet nálad is erről van szó.
3/6 A kérdező kommentje:
Nekem második baba, első terhességemnél semmi ilyen nem volt. Persze lehet attól most van, gondoltam vashi@nyra én is. De arra is hogy mozgásszegény az életmódom és esetleg az okozza. De ma nagyon brutális volt, rendesen halálfélelmem is volt. Jó lenne tudni mi okozza.
2020. ápr. 29. 17:13
4/6 anonim válasza:
Nekem az elejétől kezdve egészen szülésig, mindkét gyerekemnél, magas pulzus miatt. Amint megszülettek rögtön elmúlt, de eléggé szenvedtem vele, pedig gyógyszert is kellett szednem, de nem segített túl sokat. Egyébként teljesen normális a pulzusom, soha nem volt vele problémám, csak terhességek alatt.
Ha van vérnyomásmérőd otthon, mérd meg szerintem, amikor nehézlégzést tapasztalsz, hátha ilyen jellegű problémád van.
5/6 anonim válasza:
Szia! Én 20 hetes terhes vagyok, és vagy 3 hete van. A húsvét hétfő éjjelt az ügyeleten töltöttem, mert már 5 napja nem tudtam emiatt aludni és aznap nagyon ráparáztam, bepánikoltam. Szerencsére minden értékem jó lett, úgyhogy valószínűleg pszichés (a kialakult helyzet miatt, hirtelen bezártság stb.), vagy pedig a baba nyomhatja ilyenkor a gyomrot, a gyomor pedig a rekeszt. Mivel az értékeim jók lettek, meg sok helyen olvastam, hogy a baba is nyomhat már ilyenkor, így szerintem tudat alatt megnyugodhattam, mert már sokkal jobb, de még mindig van egy pici. És sajnos már én is attól félek előre, hogy mi lesz, ha nagy lesz a pocak. Próbálj egyekletesen mélyeket lélegezni. Egyébként én is keveset mozgok, szinte semmit, úgyhogy most beiktattam nagy sétákat.
6/6 A kérdező kommentje:
Én is megfogadtam a mai napon, naponta 20percet átmozgatom magam. Mert ezt nem szívesen szeretném átélni mégegyszer. Nagyon kíváncsi lennék mi okozhatja, de remélem elmúlik hamarosan.
2020. ápr. 29. 19:08
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!