Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Egy kis nasi így beleférhet?...

Egy kis nasi így beleférhet? Vagy ebből lesz majd a felesleges hízás? Ti hogyan táplálkoztatok várandósan?

Figyelt kérdés
Leszögezném, hogy terhességem előtt is azért bele-belefért olykor a puding, a TV előtt a chips,moziban a nachos, ilyenek,de azért sok egészségeset is főztem mindig. Normál bmi-vel estem teherbe. Eddig 2 pofára ettem a zöldségeket, az édeset végképp. Most 22 hetesen eléggé kívánom már a nasikat is, illetve a gyümölcsök is mennek, bár este már kerülöm ezeket, ahogy tudom :) Szóval most a napokban minden napra jutott valami.. Milka csokis puding, zabpalacsinta lekvárral, jégkrém, egy kis tálka chips. Viszont a reggeli kávémba eritritet rakok, tk kenyeret eszem reggelire, tk zablisztet/tönkölylisztet használok panírhoz, sűrítéshez, édesburgonya, bulgur, kuszkusz gyakran kerül a menümbe. 2 naponta kismama tornázom és naponta jópárszor lépcsőzöm fel a 2.ra :) Eddig 4 kg jött fel, max 12-t szeretnék hízni, de így nem tudom mennyi esélyem lesz rá... Nektek hogy alakul/alakultak a kilók?
2020. júl. 11. 03:16
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
8.vagyok mégis miért kell lepontozni? Valaki nincs megelégedve azzal, hogy mikor hány kiló volt rajtam?
2020. júl. 11. 11:23
 12/15 anonim ***** válasza:
25%

Atya világ. Nem hogy terhesen, alapból nem ennék így.

Én ettem mindent amit megkívántam, pacaltol a csülkösbabon át mindent. Csoki a mindennapi letezésemet jelentette.

12kgt híztam összesen.

65kgal lettem terhes, elötte is ezt az életmodot folytattam.

Szülés után 2 héttel 62kg voltam, amit azóta is tartok, a csokikkal, csipszekkel együtt.

Jelige: zöldséget egyenek a nyulak...

2020. júl. 11. 11:44
 13/15 anonim ***** válasza:

6os vagyok. Én eszek sok párolt zöldséget is. De azért mert szeretem. Nem az egészséges táplálkozással van a gond, hanem amikor ezt is túlzásba viszik. Kedves Kérdező ha jól esik edd meg :)

Ami jó neked, az jó a babának is 😊

2020. júl. 11. 11:59
 14/15 anonim ***** válasza:
Én ettem amit meg kívántam csoki keksz csipsz minden. De alig volt hasam végig szinte nem is látszott. Összesen kb 6kg-t hiztam. Szóval ez főként szerintem alkat/hajlam kérdés.
2020. júl. 11. 12:26
 15/15 A kérdező kommentje:
Koszi mindenkinek...! Hat ma nekem is leszaladt par szelet pizza, jegkrem, chips is, baratokkal voltunk kiruccanni. En sem sanyargatom magam agyon, de probalok odafigyelni, mert eleve alacsony vagyok es minel kevesebb tulsulyt akarok magamra szedni. A zoldsegeket sem azert eszem, mert muszaj, hanem mert imadom kb az osszeset, rakottan, sulve, parolva, kremlevesnek, barhogy. Ez tok jo otlet, hogy heti parszor ferjen bele a nasizas, ahogy csak a csovon kifer, de azert a tobbi napon figyeljek oda jobban :) Ma jol be is vasaroltam mindenfele finomsagbol,probalok valtozatosan fozni, szamomra fontos, hogy minosegi elelmiszer keruljon az asztalra.
2020. júl. 12. 00:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!