Terhesség vagy állterhesség?
Figyelt kérdés
Tüneteim voltak..hányinger, mellfeszülés, puffadás, belilult a mellbimbóm. De ezeket a tüneteket mikor nem figyeltem rá nem produkáltam. Sőtt aztán meg is jött. Most a hasam szúrkál, meg néha a mellem. De ezeket is akor érzem mikor nagyon koncentrálok. Nagyon szeretnék terhes lenni. De félek hogy ez már csak a túlzott akarástól képzelem be hogy az vagyok. Tesztet még nem csináltam . Félek a csalódástól.2010. aug. 2. 03:51
1/4 A kérdező kommentje:
és a hasam is csak néha érzem úgy hogy felvan puffadva...:(
és mióta először ugyanezt a kérdést feltettem csináltam tesztet és negatív lett. De akkor miért vannak a tünetek ?:( Még a mellbimbóm is belilult .
2010. aug. 2. 03:52
2/4 anonim válasza:
szia!
szerintem csak áltüneteid vannak, s a bimbód is csak neked látszik sötétebbnek. Én úgy tudom, de a neten rá is tudsz keresni, hogy a bimbó udvara csak a 6. héttől válik sötétebbé. A 6. hetes terhességet pedig már kimutatja a terhességi teszt is. Ne akarj ennyire görcsösen terhes lenni, mert így tényleg csak csalódás fog érni.
3/4 anonim válasza:
Nem tudhatod, hogy áltünetek-e.Nekem álterhességnél és igazi terhességnél is ezek voltak a tüneteim+fáradékonyság és hígabb széklet naponta többször is.Egy tesztet mindenképp megér...
4/4 anonim válasza:
Ha már megjött, nem vagy terhes. Én hónapokon át bebeszéltem magamnak, és mindenféle tüneteket éreztem...Még akkor is képes voltam azt hinni, mikor már megjött rendesen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!