Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Mit tegyek, ha a párom be...

Mit tegyek, ha a párom be akar szabályozni és semmit nem enged, hogy csináljak? Folyton csak veszekedünk miatta.

Figyelt kérdés

Amióta terhes vagyok, a párom félt, hogy valami bajom lesz. Nem engedi, hogy a hasamon vagy az oldalamon aludjak, mert szerinte árt a babának, pedig elmondtam neki már kismilliószor, hogy nem árt a babának. Képes éjszaka felkelteni, hogy a hátamon aludjak inkább. Ha megyünk boltba, akkor ne toljam a kocsit, ne cipeljek semmit,

Ő csinálja a házimunkát is, nehogy megerőltessem magam. Múltkor is oltári nagy balhé lett abból, mert fel mertem porszívózni a házban. És azt se érti meg, hogy nem jó az, ha egész nap tespedek és nem csinálok semmit, mert többet árt, mint használ. Meg alapból unatkozik is itthon.

Vitát és veszekedést nem akarok minden nap, mert elegem van már, de azt se akarom, hogy beszabályozzon.

2020. jún. 30. 15:41
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
64%
Azzal nem értek egyet ,hogy háton nem szabad aludni , holnap lépünk a 40.hétbe , a mai napig csak háton tudok a legkényelmesebben aludni! A dokim is aztmondta nyugodtan , ha így kényelmes. Ha a babának nem tetszene akkor jelezné! A másik téma valahogy értesd meg a pároddal ,hogy csak várandós vagy nem halálos beteg , szükséged van a mozgásra és nyugodtan lehet élni a mindennapokat úgy ,mint eddig , ha a terhesség komplikáció mentes. Terhesség akatt én a 38.hétig dolgoztam félig fizikai munka is ( nem irodai ) , volt közben egy teljeskörű házfelújításunk ahol mindenbol aktívan kivettem a részem , tegnap pl. Takarítottam is , porszívózás stb. Neked is jobb ,ha fitt maradsz a terhesség alatt ,mert ha semmit nem enged csinálni , a szülésed jóval nehezebb lesz , mivel elszoksz az aktiitástól és nem lesz olyan energiád megszülni. Ezzel többet árt Neked ,mint használna sajnos.
2020. júl. 1. 08:44
 12/13 anonim ***** válasza:
Miért kellett lepontozni ? Semmi rosszat és felháborítót nem írtam , sőt...utolsó.
2020. júl. 1. 15:09
 13/13 anonim ***** válasza:
Lassan 36 hetes leszek, a párom semmilyen házimunkát nem végez, hálát adnék azért, hogy ha egyszer egy héten berakná a mosást vagy felmosna, holott még dolgozom a munkahelyemen is. Egyik sem jó, de inkább a Te verziódat vàlasztanám :)
2020. aug. 2. 12:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!