Mért van az bal oldalon fekszem úgy mozog a baba? Mint aki ki akar ugrani ahogy megfordulók jobbra befejezi a mozgást 😒Pedig bal oldalamon szoktam aludni így elég rosszul alszom már .
Gondolom nem tetszik neki valami. Habar a verkeringes miatt meg a bal oldalon alvast javasoljak. Probalj kicsit mocorogni hatha o is arrebb helyezkedik. Vagy tamaszd meg kismama parnaval a hasad alatti reszt, esetleg probalj meg a terded koze parnat tenni. Hatha valamelyik kimozditja a babat egy neki is kenyelmes pozicioba.
Nekem amugy ugyanez van csak a jobb oldalon. Mondta multkor a doki hogy ugy fekszik hogy a jobb csipo csontom mogott van a feje. Gondolom azon az oldalon pont a fejetol veszem el a helyet. De biztos fog meg helyezkedni.
Egyik babámmal csak a hátamon tudtam aludni vagy max úgy, hogy a hátam megtámasztottam kismamapárnával és félig oldalt félig háton feküdtem. Mindkét oldalamon fekve ezt csinálta, bár csak az utolsó kb 1,5 hónapban.
És pont nem javasolják a háton alvást...
Másik gyerek meg akkor csinálta ezt, ha a hátamon feküdtem, bármelyik oldalamon elvolt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!