10 hónapos kislányom egyik napról a másikra nem tudom bepelenkázni, felöltöztetni mert állandóan sír és el akar fordulni, megfeszíti magát, mindig is igy csináltam a dolgokat ahogy eddig. Mi lehet a baj, valami probléma lesz?
Ugyanez!! Komolyan UGYANEZ:)
Csak nekünk nem most kezdődött hanem kb 7 hónaposan amikor is megtanult felülni kúszni-mászni... Onnantól kezdve az istennek nem akar leállni-megállni..Sír esküszöm mint akit nyúznak. A pelenkát rendesen nem is tudom ráadni mert....ah.... Azon gondolkodtam,hogy még, hogy a fenébe nem jelentettek fel a szomszédok gyermekbántalmazásért mert tényleg annyira ki van bukva a lányom ha öltöztetés vagy pelenkázás van,hogy az valami brutál.. Amúgy 10 hós és 1 hetes múlt.
A válaszokat én is nagyon várom,hogy ilyenkor mi a teendő:) Vagy a "probléma"
Majd abbahagyja😊
Nem er ra, h kivarja mire vegzel. 😊
En adtam neki olyan dolgot, amit maskor nem kaphatott meg, kimosott popsikenocs dobozat, kulcsot, taviranyitot. 😊 Ezekkel jol elvolt fel percig, addig villamgyorsan atpelenkaztam. 😊
2 gyerekem van, 3 éves és 1 éves.
Mindegyiknél ez volt.
A nagy a végén már nem feszítgette magát, hanem rúgott, meg hátrafelé lökte magát a lábával. Borzalmas volt. Akkor hagyta abba, amikor leszokott a pelenkáról.
A pici könnyebb eset, ha a kezébe adok valamit (van pár cucc, ami amúgy tiltott, de ilyenkor megkapja és így roppant érdekes), így elvan kb 20 mp-ig.
Szerintem a gyerekek 99%-a ezt csinálja. Nem érnek rá feküdni, amíg valaki bíbelődik a pelussal, mert egy csomó midnenről lemaradnak közben.
Semmi baj nincs és nem lesz probléma, ez tök normális dolog. Nyugi :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!