Miért lenne baj az, ha én béranyával szeretném kihordani a gyerekemet?
Figyelt kérdés
2020. jún. 29. 22:31
1/9 anonim válasza:
Első sorban azért, mert Mo-n törvénytelen.
2/9 anonim válasza:
Elsőre csatlakozva hozzátenném, hogy a törvényeink külföldön is vonatkoznak rád. Ergo nem fog összejönni sehogy sem.
3/9 anonim válasza:
Külföldön miért vonatkoznának rà a magyar rendelkezések?! Olyan orszàgban, ahol legàlis, simàn szülhet a kèrdezőnek bèranya gyereket.
4/9 anonim válasza:
Utolsó, nagy butasagot írsz. Attól, hogy ő külföldre megy, pl. Ukrajna, ahol ez legális, a kérdező még ugyanúgy magyar állampolgár marad, tehát ugyanúgy bűncselekményt követ el.
5/9 anonim válasza:
Bajnak nem baj ahogy írják, csak illegális.
6/9 anonim válasza:
Ha neked pár év a böriben nem baj, akkor nincs gond.
7/9 anonim válasza:
Megkérdezhetem, miért szeretnél béranyát?
8/9 anonim válasza:
Mondjuk ezt a "magyar törvények vonatkoznak rá" én nem hiszem hogy így van.
Ismerősöm pl 12 héten túl vetette el a babáját Bécsben, hiába nálunk az már törvénytelen. És rendes klinikán vetette el, nem valami határmenti erdőszélen
9/9 anonim válasza:
Simán összejöhet. Megbeszélés kérdése. Összejön egy "párkapcsolat" és bumm beakad a gyerek (természetesen vagy mesterségesen). Szülés után vagy már közben pedig az egyik fél lemond a gyerekről hivatalos úton, mert a "párkapcsolatból" ki akar lépni. Ezt semmilyen törvény nem tiltja. Mindkét félnek legyen esze, hogy ha valamelyikőjük pénzért vállalja a "donorságot" akkor arról csöndben kussoljanak.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!