Most 11 hetes vagyok, de azinte már a legelejétől van pocim. Tudom hogy ez csak a puffadás, de zavar. Sokan írjátok, hogy szinte még homorú a hasatok. Végig lesz puffadás?
Figyelt kérdés
Mikor fog látszódni a baba? Mit lehet tenni puffadás ellen?2008. nov. 25. 11:10
1/5 anonim válasza:
Nekem csak a 16-ik héttől látszódott a babapoci, de nekem is nagyon puffadt a hasam. Főleg estére nőtt meg, reggelre "leengedett" :). Espumisant néha vettem be, de nem igazán hatott. Próbálj nem puffasztó kajákat enni, bár én ezt nem tudtam betartani. Én bő felsőket hordtam és nem volt olyan feltűnő. :) Amúgy a puffadás még néha most is jelentkezik 28 hetesen, de már nem látszik a hasamon, csak én érzem.
2/5 anonim válasza:
A puffadás ellen semmit sem tehetsz,magától fog elmúlni:(.Nekem a 13. hét körül kezdett látszani,hogy bébi van odabenn és ezzel egyidőben szünt meg a lufi érzés is.
3/5 anonim válasza:
Hát én még a puffadásnak is örültem, kinyomtam a hasamat és arra gondoltam ez a baba, persze tudtam, hogy nem csak jó volt erre gondolni, 14. héten vettem kismamnacit mert már nem volt jó a többi gatyóm na akkortól már baba növekedett.Szépen kerekedik most vagyok majdnem félidőben.
4/5 anonim válasza:
Nem nagyon tudsz mit tenni.Engem is zavart de azért,mert mindig megkérdezték mennyi idős vagyok és nagyot néztek,mikor megmondtam.Kb ugy a 16.héttől kezdett változni.Nem mondom,hogy nőt inkább formája más.A kolléganőm ugyanannyi idős terhes,és még most is alig látszik rajta.22hetes km
5/5 anonim válasza:
en is 11hetes vagyok behorpado pocakkal...a többiek szerint värnunk kell,bär en is eleg türelmetlen vagyok.9hetesen azt hittem,hogy mär kezd nöni a hasam,de csak puffadäs volt sajna,mert ugye olyan nincs,hogy 1nap nagy a has,mäsnap meg semmi...en amugy bärmit eszem,rögtön lufi leszek,ugyhogy nem tudok ellene tenni semmit.värok,hogy elmuljon...neked kemeny mär az ägyekodnäl a hasad?nekem igen!remelem hamarosan lätszani fog valami!minden jot neked!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!