A babaruha méreteket hogyan kell nézni, összeegyeztetni? Gondolok arra, hogy a méretezéshez hogyan kell nézni hogy melyik hány hónaposra való vagy melyik hány kg-osra való? Már belekeveredtem.
Sya
Újszülöttre 56-os méret ezt kb 4 hétig hordja, ebből kevesebb darab elég az első időkre, MAjd a 62-es következik , inkbb ebből érdemes kicsit többet venni.
Bundazsákból egyíből 62-es kell, mivel alá kell öltöztetni. Szerintem a következő méreteket...68-as, elég akkor vásárolni ha már megvan a babó,mivel addig megtapasztalod h mi válik be. Valamint h milyen az időjárás vagy miket kapsz.
JA!! A látogatóktól biztos kapsz ezt-azt, ált ruhácskát, ezt jobb előre tisztázni, nehogy olyannal jöjjenek amit már nem tudsz használni vagy pont abból a méretből már túl sok van. (de ez csak jótanács)
30 hetes kismama
Itt van egy összehasonlító táblázat (bocsi, könnyebb belinkelni, mint beírni), ezen az oldalon babacipő mérettáblázatot is találsz. [link]
Ettől függetlenül én is összehasonlítgattam a ruhákat, és így pakoltam be a szekrénybe.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!