Sovány kismamák akik tényleg túl soványak, ti hogy esztek/ettetek terhesség alatt?
Figyelt kérdés
Irnatok egy napi etrendet es hogy ezzel mennyit híztatok?
Sose voltam jó evő, sovány is vagyok,most próbálok egy jó és tartható etrendet kialakitani
2020. jún. 25. 16:05
1/4 anonim válasza:
Én mindent ettem és állandóan.. 20 kg-ot híztam. 48-ról indultam
2/4 anonim válasza:
Egész nap ettem. 20kg-ot szedtem fel. 175cm és 60kg-val kezdtem. 2hónap telt el. Már csak 5kiló felesleg van rajtam. Bár így is kapom az ívet, mert milyen vékony lettem, nem látszik hogy pár hete szültem 🙄
3/4 anonim válasza:
Mindig is vékony voltál? Könnyen hízol? Magasság, súly?
Mennyire vagy fitt? Szoktál sportolni? Kellenek ezek az adatok hozzá
4/4 anonim válasza:
Magas vagyok (178) és kifejezetten sovány (55 kg-ról indultam) 10 kg hiztam, de szülés után azonnal lement.
Azt ettem, amit megkívántam, sok gyümölcsöt, befőttet ettem a legtöbbet. Tészta ételeket, salátákat, kirántotta zöldségeket, sajtot ettem még sokat. Húst egyáltalán nem ettem, nem bírtam lenyelni, már a "szagától" rosszul voltam.
Nem tudnék étrendet összerakni, tényleg azt ettem, amit megkívántam, szerettem volna.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!