Cukorbeteg kismamák! Ti mennyire tartottátok a diétát és lett-e valami baja a babának, ha néha felment a cukrotok?
Tartottam a 180 ch-t /
Még inzulin is kellett néha.
4420g 52 cm-rel született császárral
Csak 1-2 hétig tartottam, (a 2.nál amúgy is csak 4 hétig kellett volna) épphogy túl voltam a határon
3320g 52cm, 3650g 54cm
Teljesen egészségesek, a cukruk is tökéletes volt, onnantól szülés után nekem is
(nem zabáltam, csak nem számoltam a ch-t)
160-as CH diétát tartottam lelkiismeretesen. Így is felment néha a cukrom 6.5 fölé. Naponta 6-szor mértem a cukrom, a doki azt mondta, hogy hetente 1-2 rossz érték belefér (tehát 42-ből 2).
3570 g, 49 cm lett a baba és egészséges.
Köszi a válaszokat, megnyugtató olvasni. Én úgy voltam, hogy lett 1 rossz eredményem és onnantól hetente telefonálgatni kellett meg írogatni mikor mit eszek mennyi benne a szénhidrát, na ez engem olyan stresszessé tett, hogy amikor mellé tették a kagylót fél órára, utána már nem is hívtam őket...
Diétát nagyjából tartottam, rosszul sem éreztem magam szóval remélem minden rendben odabent, nemsoká szülök :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!