Hogy viselitek terhességetek kismamák akik baba előtt nem voltak vékonyak,miben más telten,ducin terhesnek lenni,mint vékonyan soványan?
Nem voltam olyan végtelenül kövér, csak kicsit husibb (világéletemben ilyen alakom volt pedig nagyon sokat edzek), én nem viseltem rosszul, és az eredeti súlyomhoz képest sem lettem kövérebb. A csípőm eleve széles volt, így abban sem látok változást (ezt szokták említeni még).
Összességében nem látszik rajtam a terhesség, csak a császár heg árulkodó. Valószínűleg szerencsés vagyok.
Mi számít ducinak, és minsoványnak?!
Én 78kg-al lettem terhes, kereken 100voltam mikor szülni mentem.
Sosem tartottam magam kövérnek (M-es ruhákat hordok), de soványnak sem. Inkább telt, ahogy Te is írtad. Nekem életem legszebb időszaka volt. Én semmi pénzért nem fogynék ennél jobban le (jelenleg 70-75kg)
Viszont egy terhes nő, ha sovány, ha vékony, szerintem nem lehet sokkal másab. Szerintem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!