Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 28-hetesen joslo fajasok?...

28-hetesen joslo fajasok? Volt mar igy valaki? Mi törtent?

Figyelt kérdés
Fontos! Azt hiszem nekem mar ket napja az van,es csak akkor mullik el ha ledölök par percre,ha meg felkelek ra egy-ket percre megint.
2010. aug. 1. 15:19
 1/3 anonim ***** válasza:

Pihenj többet és igyál sokkal több folyadékot. Nekem ez volt, és azonnal figyelmeztettek, hogy vegyek vissza tempóból, mert a 28. hét már nem a 10. A koraszülések nagy százaléka nyáron történik, enyhe kiszáradás indítja meg őket. Ha két napja fájogatsz, akkor 1. hagyj abba mindent, és PIHENJ, igyál elég folyadékot, esetleg ha van otthon magnézium vagy kalcium pezsgőtabletta, akkor igyál meg egyet. De főleg pihenj. 2. hívd fel holnap az orvosodat, és kérdezd meg tőle, hogy ezen felül van-e teendőd. Az ilyen fájogatásoktól kinyílhat a méhszáj és azzal utána csak a baj van (vagyis megtörténhet, hogy az orvosod megkér, hogy menjél be, meg akar vizsgálni és ellenőrizni hogy zárva-e a méhszáj, mert ha kinyílt, akkor utána mindenfélét el kell mondania, hogy mire vigyázz mostantól végig).

Summa summarum: vízivás, PIHENÉS.

2010. aug. 1. 15:43
 2/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm a gyors valaszod! Van ithon magneziumom,es azt iszom es pihenek is de nagyon nemakar hasznalni! Orakig fekszem olvasok vagy tevet nezek,de nam mullik el! Felek! A dokim csak augusztus 9.-etöl lessz!! Menjek be a korhazba? Elsö babas vagyok es egyszerüen fogalmam sincs semmiröl!!!
2010. aug. 1. 16:06
 3/3 anonim ***** válasza:

Szia!

Nekem a 34. héten voltak josló fájásaim aznap elmentem orvoshoz és 2 hétre be is fektetett a korházba, visszatartásra,Majd a 37. hétre szültem meg.Én mindenképpen bemennék a korházba ne foglalkozz azzal , hogy a dokid szabin van , mert ugyis el fognak látni.Itt a babád a fontos most nem az ,hogy az orvosod nincs ott.Tudom nehéz ha akiben megbízol éppen nyaral, de gondolj arra , hogy biztos ő is berendelne vizsgálatra.Szerintem ne várd meg a holnapot nehogy beinduljon a szülés.A babucidnak jobb még ott belül a pocidban.Nagyon szorítok neked és írd meg mit mondtak az orvosok.32 hetes kismami

2010. aug. 1. 19:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!