32 hetesen lehetnek már jósló fájások? Mensihez hasonló érzésem volt ma kb. háromszor és keménykedik a pocim, ilyenkor nehezebben kapok levegőt is!
nekem ennyi hetesen azt mondta az SZTKban egy "kedves" doki,hogy mit akarok én még ilyenkor szülni?!és hogy ne simogassam körkörösen a hasam,mert az stimulálhatja a fájásokat.
a 37.hétig szedhetsz magnéziumot,az majd segít.
Nekem 30. héttől vannak jóslóim, szedtem a magnéziumot, volt hogy Béresből 3-at, (doki mondta hogy nyugodtan lehet), 36. héttől nem szedem, azóta ritkábbak lettek a jóslóim. Én rengeteget simogatom a hasam. Még egyben vagyunk, múlt héten még teljesen zárt volt a méhszáj is.
Pihenj, szedd a magnéziumot.
Sok boldogságot!
Ezek ilyen gyakorlatozó "fájások" Braxton-Hicks asszem ez a nevük. Nekem első babámmal a 29. héttől volt ilyen és 42.hétre szültem meg...
Most a másodikat várom, kb.2-3 hete jelentkezik ez.
Szóval sztem semmit se jelent arra nézve, mikor szülsz. Sőt amúgy állítólag még jót is tesz mert felfrissíti a lepény keringését és jó kis friss vér áramlik a babához.
35 hetes km.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!