Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Be szokott menni az apuka az...

Be szokott menni az apuka az első ultrahangra?

Figyelt kérdés
Hat hetes terhes vagyok, holnap megyek az első ultrahangra. Olvasom, hogy az hüvelyi szokott lenni. Ennek ellenére is be szoktak menni az apukák? Rákérdeznénk persze a magánrendelőben is majd előtte, kivéve, ha ez tökre nem szokás, akkor nem égetem magam. ^^ Persze mivel nagy pillanat, gondolom sok apuka szeretne ott lenni... Semmi tapasztalatunk ilyesmivel, így nem tudom, mi a "szokás".

2020. jún. 16. 10:47
1 2 3 4
 31/34 anonim ***** válasza:
17%
Nekem még nem volt, és csak egy hónap múlvára hívott vissza, 10 hetesen. A második gyerekkel ezért 8 hetesen mentem. De reméljük hogy neked lesz. Én meghatódni nem nagyon tudtam ezen, sosem voltam egy érzelgős típus. A férfiak meg maximum megjátszák hogy meghatódnak. Ők csak egy pacát làtnak ott.
2020. jún. 16. 17:49
 32/34 A kérdező kommentje:
Benne van a pakliban, hogy még nem lesz, persze. De nagy megnyugvás lenne, ha igen... A pasik meg azért elég sokfélék, jó esetben sok év után csak ismeri az ember az ura meghatódási szokásait. ;) Meg hát nem a paca önmagában a megható az egészben szerintem. Hát holnap remélhetőleg kiderül...
2020. jún. 16. 18:05
 33/34 anonim ***** válasza:
84%
25-os vqgyok. Kerdezo! Fogjatok latni, en is 7 hetes vagyok ma! :)
2020. jún. 16. 18:09
 34/34 A kérdező kommentje:
Nahát! Még összetalálkozunk egy szülőszobán! XD
2020. jún. 16. 18:55
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!