Apuka bejöhet ultrahangra SZTK-s rendelésen?
A 12 hetesre egyedül mentem be (ott kettesével hívták a kismamákat, amíg az egyiket nézték, a másik vetkőzött - mondjuk így belegondolva szerintem ez sem normális, hát mit hallgatja egy idegen az én egészségügyi adataimat, meg bármit?), oda nem mentek be apukák.
A 19 hetest máshol csinálták (mármint másik rendelőben), ott mindenkivel bement a párja, aki nem egyedül érkezett, kérdezni sem kellett, magától értetődő volt.
A legutolsóra (már nem tudom, hányadik héten van) az akkor 8 éves fiam kísért el, mivel már téli szünet volt nekik a suliban, nem tudtam kire bízni, de azt sem akartam, hogy a folyosón üljön, amíg végzek, meg hát kíváncsi is volt a tesóra. Szóltam, hogy bejönne velem a gyerek is, mondták, hogy semmi akadálya, annyi, hogy itt megint kettesével hívták a kismamákat, de minket egyedül hívtak be emiatt. Gondolom, ha a férjem lett volna ott, ő is bejöhetett volna.
(Pécs)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!