Aki magánúton és a kórházba, sztk alapon is jár ultrahangra! Melyik helyen milyen gépe van az orvosnak?
Ez attól függ, hogy a kórházba mi van, és mi van az orvosodhnak. Az előbb írtad le. Lehet fordítva is!
Többször vizsgáltak már "trabi" géppel, a terhességemet is egy ilyen múlt századi géppel állapították meg. :)
De ha kifizetsz egy 4D-t akkor az a Lamborghini......mert itt még foglalkoznak veled rendesen, megnéznek mindent alaposan, 20percig bennt vagy vagy tovább,mig az SZTK-s bmw-vel 5perc alatt elintéznek:)
A kórházban, ahol a hivatalos nőgyógyászati uh van, 1996-os a gép. A dokié talán 3 éves.
A kórházban rendszeresen elnézik a baba méreteit, mm-eket tévednek, olyan rossz a kép. (Ugyebár első időben nem mindegy megállapítani a terhességi kort, ha nem középidőben fogant a baba.)
A legtutibb géppel eddig az Istenhegyi géndiagnosztikán találkoztam, na, ott aztán minden látszott annak ellenére, hogy nem vagyok egy vékonyka alkat.
Hát igen, attól függ hova mész éppen. Kórház és kórház között is különbség van.
A 20hetes "hivatalos" ultrahangon nem vették észre hogy beteg a gyerekem.
Másnap elmentem egy 4D-re, fizettem 7ezret azért hogy egy perc után megállapítsák hogy menthetetlen.
Ha az SZTK-s uh-ban bízok, és várok még két hetet ahogy kérték, nem szülhettem volna meg a fiam előbb, és vagy a hasamban halt volna meg, vagy születése pillanatában. :(
Úgyhogy szerintem gép függő az egész dolog amire kíváncsi vagy, nem orvos-sztk függő.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!