Be szokott menni az apuka az első ultrahangra?
Figyelt kérdés
Hat hetes terhes vagyok, holnap megyek az első ultrahangra. Olvasom, hogy az hüvelyi szokott lenni. Ennek ellenére is be szoktak menni az apukák? Rákérdeznénk persze a magánrendelőben is majd előtte, kivéve, ha ez tökre nem szokás, akkor nem égetem magam. ^^ Persze mivel nagy pillanat, gondolom sok apuka szeretne ott lenni... Semmi tapasztalatunk ilyesmivel, így nem tudom, mi a "szokás".2020. jún. 16. 10:47
11/34 anonim válasza:
Eszembe sem jutott, hogy ne jöjjön be, ugyanúgy az ő gyermeke, ugyanúgy izgul!
12/34 anonim válasza:
Már miért lenne joga kísérőhöz? Ez nem szülés. Nem mindenhol engedik be és nem is értem mi értelme. Babamozira még megértem.
13/34 anonim válasza:
Minden orvosi vizsgálatra jogod van kísérőt vinni, nem csak szülésre, még a fogorvoshoz is, vagy akárhova. Betegjogi alapszabály. Ideje felébredni, hogy engedélyt kér mindenki mindenhez. Nem az orvos dönt erről, már rég döntöttek erről jogi szakemberek. Olyan nincs, hogy nem engedik be. Jogellenes.
14/34 anonim válasza:
Utolsó jelenleg nem jogellenes. A vírus miatti korlátozások még sok helyen tartanak.
15/34 anonim válasza:
Úgyis a monitort fogja bámulni, nem téged. Kérdésedre válaszolva, a nagyobbik gyereknél bent volt, a kicsinél a nagyra vigyázott, így nem.
16/34 anonim válasza:
3. vagyok. Jelenleg sajnos sok minden nem jogellenes a vírus miatt. Nálunk mèg az apàs szülèst sem engedik, nemhogy a mozizàst ultrahangon.
17/34 anonim válasza:
De komolyan, mit akartok 6 hetesen mozizni? Ott még szívhang sincs. Én eleve nem is mentem ilyen korán, nem hogy apuka mozizzon..
18/34 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat. Én mindkét álláspontot megértem, hisz nem vagyunk egyformák. Aki mondjuk gátlásosabb, mint pl. én is, az biztos furábban éli meg ezt a vizsgálatot is. Biztos tökre zavarban leszek és nekem sem ugyanolyan, mint szexelni a férjemmel, az egy intim dolog, itt meg valahogy kiszolgáltatottnak érzi magát kicsit az ember, már aki. Nyilván ezért is írtam ki a kérdést, mert kicsit dilemma. Ugyanakkor ha félreteszem a frusztrációmat, biztosan egy nagyon meghitt és érzelmes pillanat először látni a babát és megtudni, hogy ver a kis szíve. Szóval ez a furasága mellett talán döntően mégis inkább szép és örökké emlékezetes. (A férjem bejönne szívesen, nem utolsó szempont). :)
2020. jún. 16. 12:32
19/34 anonim válasza:
Szerintem kérdezz ra elotte, mert helye válogatja. Sajnos, amikor én mentem az elso ultrahangra (magánba), akkor még javában tartottak a korlátozások (ez múlt hónapban volt) es a rendelőintézet területére sem jöhetett be, az utcán kellett várnia. Holnap megyünk 12.heti genetikai ultrahangra es ott azt mindtak egy kísérő bejöhet, azonban mindkettőnknek maszkot kell viselnie.
20/34 anonim válasza:
Nekem egyik terhesség alatt sem csináltak hüvelyit, az orvosom pedig csak legelőször csinált uh-ot, akkor pedig nem is a párommal mentem, plussz eszembe sem jutott volna, hogy esetleg bejöjjön. Sztkból pedig kiküldték. Ő csak babamozin látta őket a 3. trimeszterben (mondjuk a 2. babát én is, mert a 2 baba között elköltözött a vizsgáló és az anyuka is csak a monitor hátulját látta)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!