Ha az orvos 15 het 4 naposan lanynak mondja a babat, attol meg remenykedhetek fiuban vagy mar ne?
Figyelt kérdés
2020. jún. 15. 04:13
11/12 anonim válasza:
Megértelek!
Világéletemben úgy képzeltem, hogy ha lesz gyerekem az fiú lesz.
Aztán tavaly nekiálltunk a feleségemmel, összejött rögtön. Jártunk az Uh-okra, sose látszott, de lányt tippeltek. Aztán az utolsón megmutatta, hogy tényleg kislány. A feleségem és a családban mindenki boldog volt engem és apámat kivéve. Mert fiút szerettünk volna. Nehéz szülés volt, örülök, hogy egyáltalán mindketten túlélték.
A kislányom egy tündér, imádom :)
De off a névnek ha nem csinálok egy fiút is 😀
12/12 anonim válasza:
Kétszer szültem, egyszer fiút, aztán lányt. Egy percig sem sopánkodtam a nem miatt. Anno a kórházban volt egy 35 hetes kismama, nem tudta elengedni, hogy fia lesz, és nem kislánya, ott sopánkodott, hogy bezzeg a lányokat milyen szép ruhákba lehet öltöztetni. Szánalmas volt. Szerintem egy egészséges lelkületű szülő ebből nem csinál gondot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!