Ha az orvos 15 het 4 naposan lanynak mondja a babat, attol meg remenykedhetek fiuban vagy mar ne?
Igen.
Barátnőmnek végig lányt mondtak és kisfia született.
Érdemes 4d uhra elmenni majd, ott biztosra meg tudják mondani a baba nemét.
Biztosra egy prena/panoráma teszt tudja megmondani, nem egy 4D ultrahang.
Amúgy meg nem értem az ilyet, örülj, hogy lehet gyereked, és egészséges!!!
Persze orulok, csak mindig is egy babat szerettem volna csak, es fiura vagytam.
Ha kislany akkor kisfiam mar biztos nem lessz.
Igy meg remenykedek hatha tul korai.
Hazudhatom mint sokan hogy teljesen mindengy milesz csak legyen egeszseges.. Nekem nem m1, es nem azert jottem fel elre az oldalra hogy magamat becsapjam csak azert hogy idegeneknek szimpatikusabb legyen hogy igen, ilyen egy anya.
En fiut szeretnek, persze ha lanylesz nem tudok mit csinalni majd hozzaszokok es ot is szeretem.
Kerdesem az volt hogy remenykedhetek e meg fiuban vagy mar ne?
Nagyon klassz, hogy bevallod, hogy neked nem mindegy.
De had kérdezzem meg, mit csinálsz ha lány? Azt írod majd megszokod és szeretni fogod..
Akkor nem tök mindegy? Nem. Nem mindegy mert kevésbé fogod szeretni.
Olyan családból jövök ahol első perctől kezdve azt hallgattam, hogy mindenki fiúra vágyott, de csak én jöttem helyette,még 1 lány.
Emiatt mindig is idegennek éreztem magam a saját családjában aki nem tud se beilleszkedni sem megfelelni.. Gáz a meg nem született gyermeked elé már most elvárásokat felállítanod..
Szerintem meg annak örülj, ha egészséges lesz. Teljesen mindegy a neme.
Vannak olyan nők, akik össze tennék a két kezüket csak gyermekük lehessen.
Erre te meg leállsz válogatni, mintha megtehetnéd.
Szegény gyermekedet már előre sajnálom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!