Azt mondta az orvos, hogy a barna vagy rózsaszín pecsételő vérzés az a fenyegető vetélés jele. Reménykedhetek még?
Hát szivesen írnánk, hogy minden rendben lesz, ami még lehet, így is lesz, de sajna tényleg fennál a baj veszélye. Figyelj magadra, pihenj sokat, az sem baj, ha a lábad fejjebb van. Ha méhen kívüli vagy, az erős fájdalommal jár, azt észre fogod venni és azonnal menj orvoshoz!!!
A barnázás másnál is előfordul, főleg a mensi idejében, ez még önmagában nem baj. Nekem 5 hét 3 naposan látszott a petezsák, és 2 mmes volt a "baba", de sokaknak nem látják rendesen , csak 7-8 hetesen. Addig semmi gond, próbálj megnyugodni, higgy abban, hogy minden rendben lesz, hisz az agy csodákra képes!!!
És ha ez nem sikerülne, akkor annak oka van , és legközelebb gond nélkül kihordod a babát, vagy már 8 hónap mulva boldog anyuka leszel:-)!!!
szerintem egyáltalán nem normális az ,ha valaki terhesség alatt barnázik vagy rózsaszines meg vérzik kicsit.Nálam is ez volt barnázgattam meg néha rózsaszines volt a betétem és a 12.héten kiderűlt,hogy elhalt a babám.Műszeresen be kellett fejezni a terhességet.
Szerintem menj orvoshoz.
De ha nincs semmi baj akkor pihenj nagyon de nagyon sokat a házimunkát is hagyd el szard le ráér az vagy csinálja meg más a baba az első.
Remélem boldog kismama leszel/vagy.
DRUKKOLOK.
Szia!
Én 5 hét 3 naposan mentem először dokihoz, nem látszott a petezsák, azt mondta, hogy akár méhen kívüli terhesség is lehet, de persze sokkal valószínűbb, hogy túl korán nézte, és még nem látszott. Négy nappal később kellett visszamennem, a petezsák tisztán látszott az ultrahangon. Én is nehezen bírtam ki azt a négy napot, de más lehetőség nincs. A barnázás meg állítólag minden második terhességnél előfordul. Lehet jele vetélésnek vagy fenyegető vetélésnek, de sokszor semmi bajt nem okoz.
Szia nekem 10 hetesen volt barnás folyásom, vérzésem, akkor azt hittem mindennek vége hiszen előtte 6 hónappal ugyan emiatt elveszítettem egy kisbabát! Ne izgulj nem lessz semmi baj, de tényleg csak pigenj és meglátod nem lessz semmi baj!
35hetes kismama
Szia
Az En baratnommel is szinte teljesen ugyan igy tortent,neki is azt mondta az orvos,h nincs ra esely,h megmarad a baba,es lass csodat most mar kozel 4 eves es egeszseges kisfiu,azota hugicaja is van akivel szinten verzett a baratnom,de O is megmaradt es egeszseges.
Az viszont h 5 hetesen nem latott semmit nem gond,hiszen nagyon profi ultrahangos orvosnak kell lennie aki ilyenkor eszereveszi,akar par nap v.het mulvas biztosan mar a kicsid szivecskejet is latni fogod.
7 hetes kismama
Szia sorstárs!
Pontosan ugyan ebben a cipőben járok jelenleg, és az "ítéletre" várok. Múlt héten láttak egy 3,2 mm-es valamit, amit talán lehet petezsáknak nyilvánítani, de nem 100%. Utána egy munkahelyi összezördülés hatására (persze a baba miatt, mert nem örültek neki) élezdtem váladékozni, némi véres színezettel, és kisebb kihagyásokkat most is tart.
Nagyon meg vagyok ilyedve, ezért átérzem, hogy most min mehetsz át!
Nagyon szorítok érted, és értünk is!
Puszi!
gerico
Sziasztok! Mindenkinek köszönöm a válaszokat! Mostmár kicsit nyugodtabb vagyok, hiszen a múlthéten voltam uh-on, ahol már látszott a pulzálás, tehát él a drágám! Igaz elég picike, de él! Felemelő érzés volt látni! Duphastont szedek 3x1-et. A vérezgetés azóta megszűnt, nagyon halvány folyásom van már csak. Remélem így is marad!!! A jövőhéten kell mennem ismét uh-ra, hogy megnézzék, hogy rendesen fejlődik-e a pici. Nagyon drukkolok! Mindenkinek,aki hasonló helyzetben van, nagyon sok kitartást türelmet és egészséget kívánok! Boldog babavárást mindannyiunknak!
8hét 1 napos kismama!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!