7+6 hetes terhesen fürödhetek a 22 fokos Balatonban? Okozhat valami problémát?
Figyelt kérdés
2020. jún. 12. 16:46
1/5 anonim válasza:
Érdemes megkérdezni az orvost vagy Védőnőt, de szerintem egy egészséges terhességnél nem okoz problémát. Nekem az orvos megtiltotta a fürdést, de ha nem lenne bajom, én akkor se mennék bele. 😁
2/5 anonim válasza:
Ez megint egy olyan téma, ahol sz orvosok 50%-a ezt a másik 50 amazt mondja. Egészséges terhessegnek ettől nem lesz baja. De! Kis terhesen nagyon kell vigyázni mert az anya esetleges betegsége (pl felfazas, bármilyen lázas állapot) könnyen vezet vetéléshez. Szoval ha be is mész, azonnal torolkozz meg és cserelj fürdőruhát.
3/5 anonim válasza:
Az első 12 hónapban szinte minden tiltott.
4/5 anonim válasza:
gondolom első 12 hétre gondolt az utolsó.
5/5 anonim válasza:
Azért remélem levegőt vehet a kérdező 😀
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!