Megfázás esetén hány fokos hőemelkedés/láz esetén kell gyógyszerrel csillapítani?
Egyelőre csak 36.9 a hőmérsékletem, ami tudom hogy még nem is hőemelkedés, de tartok tőle, hogy éjszaka rosszabb lesz. Mikortól kell gyógyszer?
16hkm
1# sztem se mert a kerdezo terhes az kicsit mas.:))
Kerdezo, az en dokim azt mondta 37,5 fole ne engedjem szval ha ott tart es nem megy le vagy esetleg fel megy akkor vegyek be gyógyszert mert a láz jobban árt a babának mint a terhesség alatt 2-3 szem fájdalomcsillapító.
Boldog Babavárást.:)
Nekem hiába vették ki a mandulám 16 évvel ezelőtt, simán be tudok lázasodni.
Szerintem csak akkor vegyél be gyógyszert, ha már 38 fölött van a hőd. A láz egy védekező reakció. Igyál sok teát mézzel,citrommal, gyömbérrel. Takarózz be jól, és próbálj aludni. Jobbulást! 16+4 hkm
Igen, 38-tól.
Nekem is kivették az orrmandulámat de nálam minden nyavalya lázzal jár..
38 fölé nem mehet.
Az első meg menjen orvoshoz, az alacsony testhő egy halom nem túl vidám betegség kísérője. Nem a mandulakivétel okozza.
Nekem is dokim mondta 38tól már vegyek be gyógyszert.
Egyébként terhesen 37,3-ig még teljesen normál értéknek számít, mivel ilyenkor magasabb testhővel rendelkezünk :)
Jobbulást! És ajánlom megfázásra a méz, fokhagyma kombót, ha gyömbérrel jól kijössz akkor kicsi mehet bele :)
28hkm
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!