Lehet ez ellen tenni valamit? (bővebben lent)
Én a másodikat várom és mindkettő olyan volt, hogy háton bazi rossz volt mindkettőnknek, oldalra fekve meg egyből bgizik. Most 26 hetes vagyok és két napja az én fiam is itt nyom-ott nyom, ráadásul még rohangászok is a "nagy" után, cipekedek, stb. Nem túl kellemes, de praktikát nem tudok, csak a türelmet. Mondjuk én tegnap éreztem hogy irtóra fészkelődött, sztem megfordult.
Az elsővel volt egy ilyen éjszakám, mikor órákon át rúgott bent mindent amit ért és akkor ment be a helyére fejjel lefelé...
Nem nagyon tudsz mit csinálni, Nekem már az első trimitől nem megy a háton-alvás.
csak a bal oldalamon tudok aludni, leszakad a csípőm, és nekem is rugdos, de hát vhogy csak kell aludni...:-)
Én olvastam, hogy kutyaállás, és a fejedet leteszed az ágyra, a fenekedet meg felnyomod...nekem nem hatott, de viszont jó volt a derékfájásomra :-)
Mostmár a 38 héten vagyok...de megszoktuk egymást...:-)
Minden jót!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!