Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Lehet ez ellen tenni valamit?...

Lehet ez ellen tenni valamit? (bővebben lent)

Figyelt kérdés
Pár napja nem tudok rendesen enni, folyamatosan úgy érzem, mintha tele lennék. Aludni sem tudok, háton nem kényelmes, mert fáj a derekam, ha meg oldalra fordulok, rugdos a baba. Még csak 26hetes vagyok, kicsit tartok attól, hogy ez már végig így marad...Nyilván a baba nyom, tudtok esetleg valamilyen praktikát, amivel más testhelyzetre lehetne őt "kényszeríteni"?
2010. júl. 31. 12:24
 1/3 anonim ***** válasza:

Én a másodikat várom és mindkettő olyan volt, hogy háton bazi rossz volt mindkettőnknek, oldalra fekve meg egyből bgizik. Most 26 hetes vagyok és két napja az én fiam is itt nyom-ott nyom, ráadásul még rohangászok is a "nagy" után, cipekedek, stb. Nem túl kellemes, de praktikát nem tudok, csak a türelmet. Mondjuk én tegnap éreztem hogy irtóra fészkelődött, sztem megfordult.

Az elsővel volt egy ilyen éjszakám, mikor órákon át rúgott bent mindent amit ért és akkor ment be a helyére fejjel lefelé...

2010. júl. 31. 12:30
 2/3 anonim ***** válasza:

Nem nagyon tudsz mit csinálni, Nekem már az első trimitől nem megy a háton-alvás.

csak a bal oldalamon tudok aludni, leszakad a csípőm, és nekem is rugdos, de hát vhogy csak kell aludni...:-)

Én olvastam, hogy kutyaállás, és a fejedet leteszed az ágyra, a fenekedet meg felnyomod...nekem nem hatott, de viszont jó volt a derékfájásomra :-)

Mostmár a 38 héten vagyok...de megszoktuk egymást...:-)

Minden jót!

2010. júl. 31. 15:16
 3/3 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat! Azért elmondom neki párszor, hogyha lehet, menjen már kicsit arrébb.:) Minden jót a továbbiakra!
2010. júl. 31. 15:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!