Hany kilot illik hizni a terhesseg alatt, hogy mindenki nyugodt legyen a kornyezetemben?
Ezzel ne foglalkozz, nem jelent semmit. Ket terhessegem volt, mindkettovel ugyanakkora pocim nott kb, egyik fiu negy kilohoz kozelitett, a masik inkabb a haromhoz, tehat jo nagy kulonbseg volt kozottuk, de a pocakom merete tenyleg ugyanolyan volt.
En nagyon vekony vagyok, elso babaval 25 kilot hiztam, a masodikkal csak 14et.
Sajat magamnak az utobbit mondanam idealisnak, mozgekony maradtam, csinos, furge, szep, feszes pocakom volt, szules utan nem kellett fogyoznom.
A 25 kilo nekem mar sok volt, 17et kellett letornaznom magamrol terhesseg utan, mert nem birtak az izuleteim ezt a pluszt, fulladtam es nem is ereztem jol magam.
HOgy neked mi az idealis, azt te erzed, te tudod, ha nem most, akkor utolag rajossz. A kornyezetednek ehhez nincs koze.
Én 6 kg hízásnál tartottam 31 hetesen a lányommal, 27 hetesen 853 grammra becsülték a súlyát, 38+3 hétre született 2800 grammal. 10 kg lett a vége egyébként, ami le is ment 2 hét alatt, vagyis 12 ment le. Én is hízékony vagyok, de terhesen nem. :-) Érdekes, de így van.
Most 34 hetes vagyok ikrekkel, 10 kg-nál tartok, eszek mint a gép, de ez szinte a gyerekek csak megint. Szopival megint lemegy szerintem az egész.
Egyébként nagyon szép pocid van, ne aggódj! Minden rendben vele, a sok okoskodót meg meg se halld! Egyik füleden be, a másikon ki! Érdemes ezt "gyakorolnod" már most, mert ha megszületik a kicsi, még több okoskodó jön majd. :-(
Boldog babavárást!
Szerintem TE legyél elégedett, a környezet véleménye meg nem számít!!
Amióta terhes vagyok, mindenki akkora szakértő lett (azok is akiknek nincs gyerekük) hogy nekem már nagyon tele a hócipőm, és egyszer nagyon elküldök valakit a fenébe:)))
Így is folyton kéretlen megjegyzéseket kapok a vevőktől (sajnos emberekkel foglalkozom) akik azt hiszik, hogy mivel negyedik éve látnak ugyanazon pult mögött, már baromi nagy haverok vagyunk...
A környezetnek úgyse jó soha semmi, és folyton csak rémisztgetnek, hogy túl kicsi lesz a gyerek, vagy hat kilós, meg hova tekeredik a köldökzsinór, meg mittudomén.
Én nem törődnék vele hogy mindenkinek a kedvét keressem még azzal is hogy mennyit hízok:))
Csak a te nyugalmad a fontos, meg a baba egészsége, és kész.
Koszonom mindenkinek a valaszokat,es azt hogy igy megnyugtattatok.Fura,hogy az idegenek (pl.ti)kepesek erre,a kornyezetem meg csak a piszkalodasra kepes...na de ennyit roluk,en nem hiszem hogy tudnek ilyen lenni barkivel is,mi kozom nekem barki terhessegehez?akar a kornyezetembol is?Eleg az,ha Gratulalsz,es megkerdezed,hogy minden rendben van-e,...szerintem.
Na minden jot nektek :))
33 hetes vagyok és 5 kg-ot híztam.mindenki azt mondja,hogy milyen aranyos pocim van.Úgyhogy ha a a babával és veled minden ok,akkor tényleg ne érdekeljen,hogy ki mit mond.Azt edd ami jól esik és akkor amikor jól esik.Ennyi.
Boldog babavárást!
:-)))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!