Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » A gyermekvárás volt a legboldo...

A gyermekvárás volt a legboldogabb időszak az életedben?

Figyelt kérdés
Ha igen, miért, ha nem, miért?
2020. jún. 2. 19:42
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
95%
Nem tudnék egyetlen legboldogabb idôszakot kiválasztani. Igazán elememben 17-19 éves koromban voltam. Friss volt a szerelem a fiúval, aki késôbb a férjem lett. Egyszerre élvezhettem a gyermekkor biztonságát és a felnôttség önállóságát. Nagyon élveztem az esküvôre készülôdés idôszakát is. Az elsô várandósságom is jó idôszak volt, meg a babázás is. Az elsô babánk nagyon jókedvû baba volt. Imádta a baba létet, hogy mindenki körülötte sürög-forog. A második terhesség már nehezebb volt, azt nem szerettem annyira.
2020. jún. 2. 22:57
 12/22 anonim ***** válasza:
86%

Annyira nem, hogy azért nem lesz 3. gyerek, mert tuti becsavarodok még egy terhességtől. A második trimeszter jó volt mindkettővel mondjuk, az tényleg boldog időszak volt. Az első trimesztert végighánytam mindkettővel elég durván, a harmadikban pedig terhességi magasvérnyomásom volt, folyamatosan rettegtem, hogy mikor lesz belőle toxémia, a babáknál méhen belüli retardáció lépett fel, egy nyamvadt vizsgálat nem ment le úgy, hogy ne lett volna még valami para. Egyfolytában durva stresszben voltam, hogy nehogy baj legyen. Az első terhesség után még reméletem, hogy a második már nem ilyen lesz. Az is ilyen lett, úgyhogy harmadik baba nem lesz, én ezt még egyszer nem csinálom.

Cserébe a gyermekágyas időszak nagyon boldog volt, meg úgy azóta is boldog vagyok a családommal. Onnantól kezdve, hogy végre kint voltak, rózsaszín köd, minden szuper, a nehzéségeket is simán vettük. De a terhességek, azok borzasztóak voltak pár rövid hét kivételével.

2020. jún. 2. 23:11
 13/22 anonim ***** válasza:
26%
Az első baba igen, de a boldogság sajnos csak kilenc hétig tartott. Most már a 20. hétben vagyok, de már nem tudom elengedni magam, nem érzek semmit, csak csinálom, amit kell, mint egy robot. De remélem, ha megszületik, akkor majd megváltozik minden.
2020. jún. 2. 23:21
 14/22 anonim ***** válasza:
67%
Csodálatos időszakok voltak, olyan igazi giccses csillámpónisok. 🤷🏼‍♀️ Sosem voltam rosszul, imádtam az egészet. Remélem, átélhetem még.
2020. jún. 3. 01:12
 15/22 anonim ***** válasza:
19%
Nem, több oka is van
2020. jún. 3. 06:56
 16/22 anonim ***** válasza:
39%

Nem..habár mondhatni álom terhességem van , se egy rosszullét ,se hányás semmi nem volt , 36 hetes vagyok , a mai napig jövök megyek , sőt talán túlzásba is viszem. Ennek ellenére vàrom ,hogy vége legyen. A férjem mindenben segít és óv és mellettem van , de nekem nem az a habos babos álom van ami egyeseknél. Előszöris borzalmasan zavar ,ahogy kinézek...hogy nem jönnek rám a ruháim, teljesen levan korlàtozva az öltözködésem , pedig én mindig szerettem elegánsan , csinos , változatosan öltözni..elég hiú vagyok. Másodjára , borzalmasan zavar ,hogy korlátozott a mozgásom , én nagyon aktív típus vagyok és 24/20 megállás nélkül dolgoztam és szerettem . Ezt már nem tehetem meg. A plusz súly miatt pár óra után brutálisan fájnak a lábaim. ( 20kg val mutat többet a mérleg , pedig nem zabáltam ) Őszinte leszek baromira várom ,hogy újra ura legyek a testemnek. És nem utolsó sorban a folyamatos aggódás ,hogy vajon egészséges lesz e , hogy fogunk boldogulni egy gyerekkel ,mit kezdünk majd vele stbstb.

36hkm

2020. jún. 3. 07:27
 17/22 anonim ***** válasza:
83%
Nem. Apuka a 11. héten meggondolta magát és lelépett.
2020. jún. 3. 09:34
 18/22 anonim ***** válasza:
100%
Valaki árulja már el miért kell lepontozni azokat akik azt írják ,hogy nem a terhesség volt életük/életünk legszebb időszaka ? Az is baj ,ha őszintén válaszolunk a kérdésre? Itt csak az a jó , ha mindenki látszat ember vagy mi ?
2020. jún. 6. 23:38
 19/22 anonim ***** válasza:
100%

18!

A terhes nőnek kutya kötelessége a terhesség mind a 9 hónapját rózsaszín ködfelhőként megélnie, különben nem való neki gyerek, xaranya. A valóság meg ugyan kit érdekel?

2020. jún. 7. 07:03
 20/22 anonim ***** válasza:
100%
Egyáltalán ki az a gyökér, aki pontoz ennél a kérdésnél? Személyes megélések hogy lehetnek hasznosak vagy épp haszontalanok?
2020. jún. 7. 08:21
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!