Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Mióta terhes vagyok picit...

Mióta terhes vagyok picit zsibbad a bal kezem, ha nem figyelek rá akkor nem is érzem szinte. Igazából csak a tenyeremen érzem jobban. Miől lehet ez? 14 hetes vagyok és csak elevitet szedek. Lehet ez is a baj? Kellene még valamit?

Figyelt kérdés
2008. nov. 24. 12:27
 1/7 anonim ***** válasza:

Szia!

Szerintem szólj a dokidnak mivel a bal oldal zsibbadása általában nem játék. A szived rendben van? Általában a szív miatt veszélyesebb ez az oldal.

30 heteske

2008. nov. 24. 12:31
 2/7 A kérdező kommentje:
Nem vizsgálák még a szivemet, gondolom az az EKG-nál derülne ki hogy van e valami bajom. Arra meg azt mondta a házidokim hogy a 20. hét után menjek
2008. nov. 24. 12:40
 3/7 anonim ***** válasza:

A terhességem elején nekem is állandóan zsibbadtak a karjaim. Azt mondta a doki is, szülésznő is, hogy terhességi mellékhatás, nem tudnak mit kezdeni vele, de ne izguljak emiatt.

Aztán egyszer csak elmúlt, most már pár hónapja nem érzek ilyesmit.

Üdv, 37 és fél heteske.

2008. nov. 24. 12:50
 4/7 anonim ***** válasza:
Pedig ezt kéne vizsgálni, mert valóban a terhesség alatt előforduló dologról van szó, de több minden miatt lehetséges! Többnyire ok nélküli, de pl ha magas vérnyomás is van, az már veszélyesebb! De nem akarlak megijeszteni...ha nem múlik, menj vissza a dokihoz, és csapj az asztalra!
2008. nov. 24. 13:00
 5/7 anonim ***** válasza:

2.vagyok. Valószínű az én zsibbadásommal azért nem foglalkozott a doki, mert az EKG is rendben volt, illetve a vérnyomásom is.

Tényleg kérdezd meg inkább, ha mész hozzá.

Egyébként én tornáztam, az jót tett!

2008. nov. 24. 13:04
 6/7 A kérdező kommentje:

tornázni most fogok elkezdeni, a vérnyomásom meg kicsit alacsony. mostanában a fejem is sűrűbben fáj, de az biztos a vérnyomásom miatt.

Ezt a zsibbadás már 2-3 hete érzem.

2008. nov. 24. 13:28
 7/7 anonim ***** válasza:

Szerintem lehet a terhességtől vagy hogy valami baj van a szíveddel.Nekem a 18.héten volt a belgyógyászati vizsgálatom amin minden renbe volt.Általában a várnyomássoddal alacsony a pulzusod is vagy az jó szokott lenni?

Jobbulást!

Boldog Baba várást!

28 hetes pocis

2008. nov. 24. 14:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!