17 hetes kismami vagyok. Lehetséges, hogy most pár napja ne érezzem a picit mocorogni? Elötte is csak 1-2 alkalommal éreztem, de most valahogy nem bárhogy figyelek.
Ne aggódj, ez természetes, még ilyen korban.Tisztán emlékszem én is mennyit figyeltem ilyen idős terhesen hogy moccan e már, de nálam is volt pár napig hogy nem éreztem, a 18 hetes uhán is paráztam nehogy baj legyen, de szerncsére rendben volt minden.Majd a 20 hét tájékán fogod rendszeresebben érezni.
Én most 30 hetes vagyok, de most is vannak lustább napjai, meg aktívabbak, nyugi, nem lesz semmi baj.
Első vagyok.Megértem az aggodalmadat, nekem is volt két vetélésem, a második ráadásul a 18 hetes uhán derült ki, hogy akkor már több mint egy hete nem élt, és semmi jele nem volt.Tehát gondolhatod én mennyire izgultam, pláne mikor még én sem ézeztem napi szinten, úgy mint te.
De szerencsére beindult, de úgy igazán csak a 20.hét után.Most sem mozog olyan hű de sokat, de azért szöszölészik.
Sok sikert neked!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!