Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Nem mozog mindig a baba. Baj...

Nem mozog mindig a baba. Baj lehet?

Figyelt kérdés

Sziasztok.

Második babámmal vagyok várandós, de szinte úgy érzem, mintha soha nem lettem volna előtte terhes. Pedig csak 4 év telt el az előző óta.

19 hetes vagyok. 15 hetesen éreztem először a picit.

Viszont azóta nem mindig. Van olyan nap, hogy egyszer sem, utána másnap kicsit többet.

Holnap kell mennem uh-ra, és rettenetesen izgulok, hogy nehogy gondj legyen a babával.

Arra gondoltam, hogy talán azért nem érzem őt annyira, mert még picike.(Elvileg olyan 320gramm körül kell lennie.)

Ti mit gondoltok? Baj lehet?

Előre is köszönöm a válaszokat!

Egy elccsüggett várandósnő.

2020. máj. 25. 14:02
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
Nyugi, sok helye van még "lötyögni", ne aggódj :) Kettős fronthatás van ilyenkor amúgy is nyugisabb a magzat.
2020. máj. 25. 14:06
 2/9 anonim ***** válasza:
100%
19 hetesen még nem is "kell" minden nap érezni. Nyugodj meg, nincs semmi baja.
2020. máj. 25. 14:17
 3/9 anonim ***** válasza:
77%
Most a második terhességemnél a 19. héten éppen csak elkezdtem érezni valamit. Aztán eltelt pár hét és visszakívántam a nyugis időszakot.
2020. máj. 25. 14:50
 4/9 anonim ***** válasza:
100%
Hát pedig ha második babával vagy terhes akkor szerintem tudhatnád, hogy ilyenkor még alig lehet érezni, én valamikor a 18. hét körül kezdtem nagyon enyhén érezni néha, de nálam mellső fali, ebben az esetben meg később lehet érezni. Úgy rendszeresen a 24. héttől kell mindennap érezni.
2020. máj. 25. 15:26
 5/9 anonim ***** válasza:
100%
Ne izgulj ez eleinte normális teljesen.
2020. máj. 25. 15:43
 6/9 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem az előző terhességed végére emlékszel, a 19. héten nem kell állandóan érezni, akár napok is kimaradhatnak, pici és arrébb tud mászni.
2020. máj. 25. 16:04
 7/9 anonim ***** válasza:
100%
Sok helye van még mozogni, én 30 hetes leszek pénteken, már a kis mozgásokat is érzem. Tegnap elég lusta volt végig, csak piciket mozgott, éjjel viszont beindult, azóta rugdos folyamatosan 😄. 19 hetesen ezeket az apróbb mozdulatokat nem lehet még érezni. Szivhangfigyelőt használtam az elején, azzal megnyugszik az ember.... Ha nem is érzed legalább hallod, hogy ott van.
2020. máj. 25. 16:04
 8/9 anonim ***** válasza:
100%
Hát egyrészt még picike, nagy a hely. Másrészt meg te sem vagy egyformán aktív minden nap, gondolom. Neki is lehetnek nyugisabb és mozgékonyabb napjai.
2020. máj. 25. 19:07
 9/9 A kérdező kommentje:

Köszönöm szépen a válaszokat!

Bevallom az első terhességemnél is igazi paramami voltam, és ez a mostaninál sincs másképp.

2020. máj. 25. 21:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!