Mikor megmozdul a baba, utána mindig mozog?
Pár napja olyan volt mintha megmozdult volna a pici, de azóta nem éreztem ,,úgy,,. Bal oldalt lenn mintha hullámzott volna. Csak bélmozgás lehetett, vagy baj van?
18km
Ne aggódj, majd egyre többet és rendszeresebben fogod érezni. Ilyenkor még kicsik a babák, van helyük úszkálni, sokszor nem kifelé, hanem belefelé rugdonak, így ezt még nem érezheted. Pár hét, és mindennaposak lesznek a rúgások, és egyre erősebbek. Légy türelmes!
Minden jót!
Biztosan ŐT érezted...:)
Én a 17.héttől éreztem,attól függően ,hogy hogyan helyezkedett!
22h terhes
Amikor megmozdul, az nem azt jelenti, hogy onnantól kezdve már mindennap fogod érezni. Nekem hosszú napok teltek el, mire újra megéreztem, és jó időbe beletelt, mire határozott, rendszeres mozgásokat éreztem.
Nyugi :)
Én csak a 20. héttől voltam benne biztos, hogy őt érzem. Előtte nem mertem rámondani, bizonytalan voltam. Utána sem éreztem minden nap, de kb. a 23-24. héttől már igen, naponta többször. Ne aggódj, szerintem ez normális.
29. h. KM
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!