Milyen érzés mikor először megmozdul a baba? 16+4 hetes km
Szia!
Az első babámnál a hasam oldalán kidudorodott egy ponton és jó pár percig úgy is maradt! Kinyomta magát a baba, ekkor voltam 16 hetes!
A 2. babánál erős buborék szerű érzésem volt! Ekkor is 16 hetes kismama voltam!
16 hetesen éreztem először a babám mozgását, persze mindenki legyintett, hogy az nem az volt, de kérdem én, akkor mi lehett?:D Egészen lent éreztem a szemérem dombom környékén. Ott kapirgált:D Mi mást érezhettem ott?:D Én csak azt mondtam mindenkinek, hogy a kis butácska ki akart volna jönni, de még zárva volt a kapu:D Ez után csak a 20. héten éreztem újra őt.
7.5 hónapos kislány anyukája.
igen, ő volt, később erősebb lesz az érzés, akkor tutira tudni fogod, hogy más nem is lehetett.
nekem is izomrángással kezdődött, és nekem is a 16 héten. Semmi buborák, meg lepkeszárny, csak kicsi rúgások.
Az elején én is ilyen buborékszerűnek éreztem a babót, aztán egyre erőteljesebb lett, és most inkább "idegrángásnak" nevezném. Tegnap is úgy megrúgott majd kiugrottam az ágyból, úgy megijedtem :D
20hkm
:))
Aranyos!! Biztos nem akarta már hogy feküdj!! :))
én 2 hete 16+1en éreztem először a babát és konkrétan a rúgását!
Az izomrángás szerű érzésről azt olvastam valahol, hogy a baba ilyenkor már előszerettel húzkodja a köldökzsinórt, így lehet hogy azt érezted!
Azóta is mocorgunk!
Boldog babavárást!
Köszönöm és viszont kívánom neked is!
Ma nem éreztem,de tegnap többször is,remélem most már akkor jelentkezni fog mindig!!:)
Vissza gondolva az nagyon jó érzés,hogy a babám volt az!! :))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!