Milyen érzés mikor először megmozdul a baba?
Figyelt kérdés
2011. febr. 23. 15:24
2/8 anonim válasza:
Nekem nagyon finom, csikis érzés, mintha pici buborékok pezsegnének itt ott a hasamban. Még nincs egy hete hogy először éreztem, de azóta minden nap. :) Most vagyok 16 hetes.
Nagymamám úgy fogalmazott neki olyan volt mintha egy légy vagy pók mászkálna belül a hasában. Biztos innen jön a mondás hogy bekapta a legyet. :))
3/8 anonim válasza:
Én múlt hét csütörtökön éreztem először, azóta minden nap, igaz még gyengén, de érzem..:) Nekem kb. olyan, mintha egy kis izom összerándulna, vagy nem is tudom, rezegne, valami ilyesmi.
Sokan mondják, hogy összekeverhető a bélmozgásokkal, szerintem semmilyen szinten sem. 16+4hkm
4/8 anonim válasza:
Szerintem sem keverhető össze a bélmozgással! Teljesen más. Ha valaki nem biztos még benne inkább várjon pár napot, előbb utóbb tuti lesz!
5/8 A kérdező kommentje:
Én 13 hetes vagyok(első baba),Tegnap reggel volt egy ilyen buborékos érzésem,vagy mi!!Meg is kellett vakarni a hasam,mintha viszketett volna!!De szerintem ez még korai,nem??Főleg hogy első baba??
2011. febr. 23. 15:38
6/8 anonim válasza:
Hát kicsit korai. De már nemsoká...ha minden nap érzed, akkor az volt az :)
7/8 anonim válasza:
Mintha pillangók repkednének a hasadban. Vagy finoman áthullámozna rajta valami.
:)
8/8 anonim válasza:
15:34-es vagyok. 13 hetesen én is éreztem egyszer egy ilyet, de aztán nem volt utána. Ugyanolyan volt, mint amiket már most érzek, csak az még gyengédebb. Nálam is első baba.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!