Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Hogy mondjam el a barátnőmnek,...

Hogy mondjam el a barátnőmnek, hogy terhes vagyok?

Figyelt kérdés

Neki egyenlőre nincs babavárásra kilátása, a magán élete romokban hever. Nem akarom, hogy megromoljon a viszony kettőnk között.

De csak azért nem akartunk várni vele, hogy őt ne bántsuk meg, hisz rajta kívül mindenki fog neki örülni.

Előző beszélgetéseinkből leszürtem, hogy ő még nem számít rá, azt hiszi, hogy még egy darabig a szabadidő klubbokba járásról és szórakozásról fog szólni. De én is és a férjem is már babára vágytunk.

2008. nov. 24. 10:17
 1/4 anonim ***** válasza:
96%

Ha igazán a barátod, akkor örülni fog neki. Ha emiatt megharagszik rád, akkor nem is a barátod.

Nekem van egy kedves ismerősöm, akinek alig mertem elmondani,hogy babás vagyok, mert nekik évek óta nem jön össze a férjével, orvoshoz is járnak, stb., nekem meg elsőre összejött. De mikor elmondtam neki, annyira örült, annyira aranyos volt, hát ott derült ki igazán, hogy ő tényleg jó barát :)

Egyébként gratulálok! És ne álljon senki a te boldogságod útjába!!!

2008. nov. 24. 10:24
 2/4 anonim ***** válasza:
96%

Nagyon jó dolog, ha az embernek van barátnője, de ha tudja , hogy férjhez mentél, arra is gondolhat, hogy oka volt.

Általában egy házasságban jóesetben bekövetkezik az ilyen esemény.

Nyugodtan mondd meg neki, persze ne úgy dicsekedve, hogy őneki ez rosszul essen, szóval ne ilyen BI-BI-BÍ formában.

Attól még lehet menni klubokba, ha úgy érzed magad.

Én örültem amikor a barátnőm terhes lett és mondta, pedig a betegségem miatt akkor még kilátás sem volt rá, de mindenkinek megvan az erreszánt ideje, neked most, neki meg nem.

2008. nov. 24. 10:28
 3/4 anonim ***** válasza:
84%

Hogyha valóban igaz barátnőről van szó,akkor nagyon fog örülni neki.Az ember a barátaira nem irigy szokott lenni,hanem vele együtt örülni a boldogságának.Kit érdekel ilyenkor,hogy klubokba szoktatok együtt járni?Most majd a gyerekednek örültök együtt.Egy őszinte barát mindig tudja hol a helye,és mikor van rá szükség.És nem érdekből van barátnője,hogy legyen kivel eljárni.

Egyébként szerintem ha őszinte lenne a kapcsolatotok,akkor tudna a terveitekről,és nem hinné azt,hogy Ti még együtt fogtok sokáig szórakozni klubokba.Arról nem Te tehetsz,hogy neki nincs rendben a magánélete,és nem ok rá,hogy a Tiétek se legyen rendbe.Szóval ez nekem kicsit érthetetlen,hogy ezen vacillálsz hogyan mond el.Nekem a legjobb barátnőm minden tervemről tudott,nem érte meglepi.

Attól,hogy nem egyforma az életetek még maradhattok jóban.Persze ez nagyban függ attól,hogy mennyire lesztek őszinték egymáshoz,és mennyire alkalmazkodtok.De azt semmiképpen nem tudom elképzelni,hogy az én boldogságom bántaná a barátnőmet.

2008. nov. 24. 10:41
 4/4 anonim ***** válasza:

Szia én is hasonló helyzetben voltam.A barátnőmék évek óta próbálkoztak hiába,nekem meg másfél hónap alatt megfogant.Tudtam hogy nem rajong a babás témákért...vártam vele 2 hónapot,mire már neki is kezdett "leesni"hogy mi lehet velem.Rákérdezett és megmondtam neki.Gratulált,de órákig nem tudott hozzám szólni-folytogatta a sírás....

aztán rájött,hogy jobb barátnők vagyunk annál,mintsem emiatt ne beszéljünk.Most ott tarunk,hogy az utolsó hetekben ő vitt el a vizsgálatokra,a minap a babával szűrővizsgálatra...

Tehát ha jó barátnő-megérti és örülni fog nektek

2008. nov. 24. 12:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!