Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Hogyan mondjam meg a barátnőmn...

Hogyan mondjam meg a barátnőmnek, hogy baj a babájával,7-hó és semmit nem tud még, csak fekszik és kész. Ugye ez gáz?

Figyelt kérdés
megbántani se akarom,az enyém már ilyenkor rengeteg mindent tudott.ővé meg fekszik mint egy darab fa,és nyiklik nyaklik ha fogja.
2010. ápr. 29. 14:24
1 2 3
 1/21 anonim ***** válasza:
90%
Hát szerintem ezt ne te mond meg neki,hanem a doktornő,vagy a védőnőnek kellene tudatni vele.Persze ha tényleg baj van!
2010. ápr. 29. 14:27
 2/21 anonim ***** válasza:
69%
Az anya nem vesz észre hogy nem ilyennek kellene lennie?
2010. ápr. 29. 14:27
 3/21 anonim ***** válasza:
85%
Kérdezd meg a védőnőt, mondd el, hogy aggódsz és miért. Ő szakember, ha úgy érzi, valóban be kell avatkozni, terelgetni az anyukát, akkor segíteni fog neki, neked. :)
2010. ápr. 29. 14:28
 4/21 A kérdező kommentje:
azt mondja minden rendben van vele,de szerintem se stimmel valami,még jóformán hangja sincs.
2010. ápr. 29. 14:29
 5/21 anonim ***** válasza:
86%

szerintem is gáz van, de azt nem értem,hogy ezt a doki-védőnő miért nem vette észre eddig?

először bezsélj vele,már forognia kellene,sőt már ülni is lassan.Mutass neki kézikönyvet.Ha ez sem,mond a férjnek,élettársának.Ha ez sem szólj a védőnőnek, de annak nem lesz jó vége.

2010. ápr. 29. 14:49
 6/21 A kérdező kommentje:
szerintetek mii lehet a baj a kisgyerekkel? szerintem nem foglalkozik vele csak lerakja az ágyra vagy ahová épen akarja és egész nap elvan.vagy kocsikáznak.
2010. ápr. 29. 14:53
 7/21 anonim ***** válasza:
100%
A kisfiam 7 es fel hosan ult fel, ugyanakor kezdett forogni, 9 hosan felallt, 11 hosan maszott es kuszott felvaltva, 13 hosan egyedul jart. Szerintem orvos mondja, ne te, nem biztos, hogy baja van, esetleg mondd azt neki, hogy kerje ki vedono vagy orvos velemenyet, de ne panikoljon hiaba.
2010. ápr. 29. 15:03
 8/21 anonim ***** válasza:
33%
Nem szép dolog,de dicsekedj,hogy a tiéd ekkor meg akkor már azt csinálta,és csak leesik neki a tantusz!
2010. ápr. 29. 15:19
 9/21 anonim ***** válasza:
100%
Hát nem tudom!A barátnőm kislánya és az enyém között 3 hónap különbség volt,most 3 évesek,de mindíg megbeszéltük kié mit tud már,miben hol tartanak,nem szégyeltük megkérdezni,hogy ha az enyémnek már nem volt pelus nekik volt,hogyan csináltuk,vagy az övé előbb rászokott a fogmosásra.Ha olyan jóban vagytok nem szabadna hogy megsértődjön szerintem,csak a módot kell megtalálni hogyan kérdezd meg,ha ismered akkor tudni fogod a módját!Értesd meg vele,hogy te csak jót akarsz,mert ha valami baj lenne,jobb minél előbb!De szerintem is ennyi idősen ez gáz,hogy még nem csinál semmit!Két lurkó anyukája
2010. ápr. 29. 15:44
 10/21 anonim ***** válasza:
100%
Ha igaz barátnők vagytok, és mindent megbeszéltek, akkor szerintem nem fog megsértődni.Bár mondjuk Te ismered igazán.De ha meg is sérődik!Te csak aggódsz a babáért.Én biztos beszélnék vele a dologról.
2010. ápr. 29. 16:05
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!