Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Hogyan mondjam meg a barátnőmn...

Hogyan mondjam meg a barátnőmnek, hogy baj a babájával,7-hó és semmit nem tud még, csak fekszik és kész. Ugye ez gáz?

Figyelt kérdés
megbántani se akarom,az enyém már ilyenkor rengeteg mindent tudott.ővé meg fekszik mint egy darab fa,és nyiklik nyaklik ha fogja.
2010. ápr. 29. 14:24
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:

Az én lányom most lesz még csak 7 hós, de már ül, mászik és fel is áll a kiságyban. Mondjuk szerintem ő meg nagyon megelőzi a korát.

Nem lehet hogy nagyon nagy súlyú a baba? Mert az erősebb babák elég lustik az én környezetemben.

2010. ápr. 29. 16:11
 12/21 anonim ***** válasza:
62%
Többet kellene foglalkoznia a babájával.Írtad,hogy csak lerakja és kész.Ez nem jó.Lehet,hogy a baba nem csak testileg, de szellemileg is le lesz maradva, ha nem törődik vele.Nem mondókáznak, nem is énekelnek?Magától is rájöhetne,hiszen anya lett.Szerintem mondd meg neki, a gyerek érdekében!
2010. ápr. 29. 16:41
 13/21 A kérdező kommentje:
nem 7-kg körül lehet,nem kövér inkább soványka.hát nem tudom ha egy anya nem veszi észre a saját gyerekén hogy valami nem stimt,akkor szégyelje magát.nem tudom bele e avatkozzak.
2010. ápr. 29. 18:10
 14/21 anonim ***** válasza:
100%
ne mondj neki ilyeneket... gondolom van védőnője és gyerekorvosa akik látják a gyereket és nálad hozzádértőbben meg tudják ítélni a helyzetet. Lehet nincs is semmi baj azzal a babával csak szimplán később kezdi a dolgokat csinálni, mint a tiéd. Szerintem oltári tapintatlanság ilyet mondani egy anyukának...
2010. ápr. 29. 18:22
 15/21 anonim ***** válasza:
82%
Eggyet ertek az utolso hozzaszoloval. Miert kene minden baba egyforman fejlodjon? Egy valaszolo azt irta, hogy biztos az anyja nem foglalkozik vele, szerintem ez eleg serto azokra az anyukakva nezve, akiknek a gyermekuk lustabb, lassaban fejlodik, illetve nem abban az utemben, ahogyan az oveke. en valaszoltam fennebb is, az en kisfiam volt lustabb lassubb az atlagnal, 11 hosan muszott, maszott; most 20 honapos lesz, es nagyon ugyes, intelligens baba, szellemileg semmiben sincs es sosem volt elmaradva a tobbi korabeli babatol.
2010. ápr. 29. 19:32
 16/21 anonim ***** válasza:
64%

azt írod "szerintem csak leteszi az ágyra és nem foglalkozik vele". Mégis hogy feltételezhetsz ilyet egy anyukáról, akit ráadásul a barátnődnek nevelezel? Nem tudom mit szólna hozzá, ha látná, hogy így kibeszéled, sőt megítéled őt...

Gondolom nem látod őket napi 24 órában. Lehet amikor épp találkoztok akkor a gyerek nem pörög forog, mászik, de ez még nem jelenti azt, hogy az anyja nem foglalkozik vele! Az meg óriási ostobaság, hogy attól mert x idősen nem produkálja ugyanazokat a dolgokat, mint a te gyereked, azt feltételezni, hogy baj van a picivel és az anyja/védőnője/orvosa ezt nem veszi észre.

Neked hogy esne, ha pl a te gyerekednek a "gyengeségeit" dörgölné így az orrod alá a barátnőd? mert biztosan van, vagy lesz olyan dolog amit az ő gyereke fog előbb majd ügyesen csinálni....

2010. ápr. 29. 20:05
 17/21 anonim ***** válasza:
70%

Szerintem nem is vagytok olyan jó barátnők, mert akkor nem itt témáznál a háta mögött!

Minden gyerek más,az enyém szinte 11 hónapos volt amikor aktívan elkezdett mozogni, 1 évesen elindult. A vele egykorúak mindent hamarabb csináltak, de az enyém indult el előbb.

Foglalkozz a saját gyerekeddel és fényezd!

2010. ápr. 29. 21:43
 18/21 A kérdező kommentje:
utolsó két válaszoló.ostoba libák vagytok:-) Mit értetek ehhez....azt sem tudjátok mi van...HEHEHEHEHEHE,MIT gunyolodtok ilyen emberek mint ti mi a f@szt kerestek itt,nem nektek való ez az oldal..........
2010. ápr. 30. 11:22
 19/21 anonim ***** válasza:
79%
Oltári nagy szegénységi bizonyítvánnyal rendelkezel, nem szeretnék a barátnőd lenni!
2010. ápr. 30. 14:02
 20/21 anonim ***** válasza:
hogy a te stílusodban válaszoljak: egy primitív bunkó vagy, aki még rosszindulatú is, nem lenne szabad normális emberektől kérdéseket feltenned...
2010. ápr. 30. 15:45
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!